marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accidentele nu le dau pace polițiștilor vâlceni

Un bărbat de 56 de ani, din comuna Racovița, care s-a urcat beat la volanul unui autoturism, a părăsit partea carosabilă și a lovit un cap de pod. Accidnetul a avut loc în noaptea de 01 martie 2020, pe Valea Oltului – DN 7, la kilometrul 210+800, pe raza localității Proieni. Se pare că nimeni nu a fost rănit în urma impactului. Conducătorul auto s-a ales cu un dosar penal, după ce poliţiştii rutieri au constatat că el avea o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, iar pe numele lui au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La 24 de ore distanță, patru persoane au fost rănite într-un accident e DN 7, la kilometrul 166+780m, pe raza localității Budești, judeţul Vâlcea. Potrivit oamenilor legii, şoferul unei autoutilitare, ce se deplasa pe sensul de mers Vâlcea – Pitești, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autocamion ce se deplasa regulamentar. Se pare că, ambele autovehicule au intrat în coliziune cu un alt autocamion ce se deplasa în spatele autoutilitarei, iar în urma accidentului, 3 persoane au fost rănite grav și încă un om s-a ales cu leziuni ușoare.

Dimineața, la o distanță de câteva ore, două persoane au fost la un pas de tragedie, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un tren în zona Gării Dăești, la trecerea la nivel cu calea ferată fără barieră, însă semnalizată acustic şi luminos. Echipaje de la SMURD Vâlcea şi de la Ambulanţa Vâlcea au fost nevoite să intevină pentru a transporta victimele la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursă foto: gazetavalceana.ro

Politica