vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Mărţişoare” cu cocaină şi cannabis. Patru bărbaţi, încătuşaţi

Patru bărbaţi au fost încătuşaţi de poliţiştii de la crimă organizată Mehedinţi, fiind acuzaţi de cultivare, fabricare şi vânzare de droguri de mare risc. Au fost prinşi cu cocaină şi cannabis în urma unei acţiuni derulată de poliţişti cu prijinul DIICOT.

Doi dintre ei, unul de 41 ai, celălalt de 42 ani, ambii din Drobeta Turnu Severin, au fost prinşi în flagrant în timp ce ar fi primit, în parcarea unui resturant din oraş, un colet adus din Belgia de un alt bărbat de 30 de ani, din aceeași localitate. Drogurile fuseseră aduse în ţară prin punctul de trecere a frontierei de stat din localitatea Nădlac, judeţul Arad.

Pachetul ar fi  conținut 250 de grame de cocaină și 102 grame de cannabis.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“La data de 01.03.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinți împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Mehedinți au procedat la efectuarea unei acțiuni de prindere în flagrant a inculpatului B.I. după ce acesta a predat, în parcarea aceluiași restaurant de pe raza municipiului Drobeta-Turnu Severin, inculpaților T.I.V. şi P.B.M, un alt colet, ce ar fi conținut 250 de grame de cocaină și 102 grame de cannabis, produse stupefiante ce urmau a fi comercializate către consumatorii de pe raza județului Mehedinți”, arată DIICOT.

Ulterior, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinți împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Mehedinți au făcut 5 percheziții domiciliare în Drobeta-Turnu Severin, ocazie cu care au fost ridicate sumele de 5.400 de lei și 450 de euro, 2 cântare electronice, un laptop, un card de memorie, 11 telefoane mobile și cartele SIM, precum și materiale pirotehnice.

“La data de 01.03.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Mehedinți au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore a inculpaților B.I., P.B.M., T.I.V. și C.L.V., pentru săvârșirea infracțiunilor de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc şi de mare risc, fără drept și introducerea sau scoaterea din ţară, precum şi importul ori exportul de droguri de mare risc, fără drept”, au mai transmis procurorii.

Cei patru urmau a fi prezentaţi luni instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Politica