joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 28 februarie. Veste extrem de bună pentru o zodie

Berbec

Berbecii sunt sfătuiți ca vineri să nu se închidă în propria carapace și să discute despre ce îi macină. Legătura cu prietenii sau familia este importantă și îi va ajuta la ieșirea din stările emotive. Așa ați putea afla și de noi moduri prin care să vă raportați la situațiile dificile. Problemele pot să se rezolve și de la sine, deci trebuie să aveți răbdare.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii sunt foarte ambițioși și reușesc astăzi să finalizeze un proiect foarte important. În jurul după-amiezii pot avea ocazia să se afirme în plan social. Acești nativi au foarte multe inițiative bune ce le vor fi apreciate, dar și susținute de către cei din jur. Mai mult, încredere în propriul punct de vedere îi va ajuta să răzbată și la locul de muncă. Trebuie, însă, să fie atenți și la problemele din familie, pe care să nu le neglijeze.

Gemeni

Vineri, Gemenii vor fi într-o stare de spirit foarte bună, mai ales în jurul dimineții. De aceea, relațiile cu cei din jur vor decurge foarte bine. Au șansa la reușite în activitățile casnice, dar și în societate. Trebuie să fie însă atenți la situația financiară și să nu cheltuie fără măsură. Spre seară, acestor nativi le este recomandat să evite glumele prea îndrăznețe, mai ales dacă petrec timp în compania prietenilor sau a rudelor.

Rac

Racii trebuie să aibă grija ca din cauza relațiilor sentimentale să nu provoace tensiuni cu cei din jur. Sunt sfătuiți însă să nu se îngrijoreze din pricina acestor stări, pentru că sunt trecătoare. Vor primi sfaturi esențiale de la o rudă mai în vârstă și vor putea să își înțeleagă mult mai bine problemele, pe care să le rezolve.

Leu

Leii sunt foarte apreciați pentru eforturile depuse la serviciu și au posibilitatea să finalizeze toate proiectele începute. Deși se află într-o perioadă în care nu stau foarte bine cu banii, vor putea să întoarcă lucrurile în favoarea lor cât mai rapid. Sunt sfătuiți să profite de toate ocaziile ce le ies în cale.

Fecioară

Fecioarele au vineri mai multă ambiție ca de obicei. Vor finaliza tot ce și-au propus, iar încă de dimineață vor încasa o sumă foarte consistentă de bani. Vor avea ocazia să se afirme și în societate, iar relațiile cu persoana iubită decurg foarte bine. Prietenii le susțin în tot ceea ce fac. Trebuie să evite excesele de ordin alimentar, la început de weekend.

Balanţă

Balanțele au ocazia să facă schimbări împortante în plan sentimental, dar și social. Vor cunoaște foarte multe persoane interesante și vor colabora foarte bine cu cei din jur. Mai mult, trebuie să se bazeze pe intuiție, pentru că vor avea succes în rândul celor din jur.

Scorpion

Scorpionii au o zi foarte încărcată, dar reușesc să facă față cu succes tuturor provocărilor. Sunt sfătuiți să se bazeze pe intuiție, iar dacă au de luat hotărâri foarte importante, sunt sfătuiți să se consulte și cu partenerul de viață. În momentul actual se pot confrunta și cu lipsa banilor, dar această problemă nu le strică buna dispoziție.

Săgetător

Săgetătorii reușesc să își rezolve o problemă sentimentală ce nu le dă pace de ceva vreme. Mai mult, dimineață vor primi o propunere de-a intra în afaceri, din partea unui apropiat. Le este sugerat să o accepte, mai ales că pot câștiga foarte bine.

Capricorn

Capricornii se bucură, de asemenea, de succes, într-o călătorie de afaceri. Aceștia sunt sfătuiți să fie prudenți și să evite discuțiile în contradictoriu cu cei cu care sunt în afaceri. Vor putea rezolva o problemă sentimentală mai veche pe care o aveau. Nu trebuie să își facă griji din cauza problemelor financiare.

Vărsător

Vărsătorii ar putea avea parte, de asemenea, de schimbări foarte importante, în special în plan social, dar și în relațiile sentimentale. Vor colabora foarte bine în afaceri și se vor întâlni cu persoane importante, vineri. Spre seara ar putea să primească o veste foarte bună din partea familiei.

Pești

Peștii pot avea parte de câteva schimbări neașteptate în program. Nu este însă cazul să își facă griji, deoarece sunt modificări în favoarea lor. Mai mult, au ocazia să cunoască o persoană mai în vârstă care le poate veni în ajutor într-o problemă la locul de muncă.

Articolul precedent
Articolul următor

Politica