marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Taximetrist acuzat de tâlhărie

Un taximetrist din Slatina este acuzat că a tâlhărit doi tineri de 18 ani. Acesta se înţelesese cu cei doi să îi aducă la Craiova pentru suma de 150 lei. Când tinerii i-au cerut bon pe bani, bărbatul i-a smuls unuia telefonul mobil din mână şi l-a ameninţat cu un spray iritant. Acum este cercetat de poliţiştii craioveni.

„În cursul zilei de ieri, 26 februarie, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au desfășurat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 41 de ani, din Slatina, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în noaptea de 22/23 februarie a.c., cel în cauză ar fi transportat cu un taxi, pe traseul Slatina – Craiova, 2 tineri de 18 ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tinerii s-ar fi înțeles cu bărbatul de 41 de ani să fie transportați până în Craiova contra sumei de 150 de lei, stabilind să nu mai fie pus ceasul tarifar.

De asemenea, aceștia ar fi oferit bărbatului suma de 40 de lei, pe care o aveau disponibilă, urmând ca la sosirea la destinație șoferului să îi fie remis și restul sumei datorate.

Întrucât, odată ajunși la destinație, cei doi tineri au solicitat bonul fiscal, bărbatul în cauză ar fi smuls din mâna unuia dintre ei un telefon mobil, amenințându-i totodată cu un spray iritant-lacrimogen și, ulterior, plecând cu autoturismul din zonă.

Polițiștii au identificat bărbatul respectiv, iar în urma percheziției desfășurate aceștia au găsit telefonul mobil și un spray iritant-lacrimogen”, arată IPJ Dolj.

Potrivit Poliţiei, telefonul era unul care costa 4.000 lei. Bărbatul a fost dus la audieri la Secţia 3 Poliţie Craiova. El este cerectat pentru tâlhărie calificată.

Politica