joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pictograme animate la Tokyo 2020, premieră pentru Jocurile Olimpice

Japonezii au creat primele pictograme animate din istoria Jocurilor Olimpice și Paralimpice!
Organizatorii Tokyo 2020 au spus că ideea a fost de a „reflecta epoca modernă”, simbolizată prin anul 2020, și speră ca pictogramele în mișcare vor fi folosite pentru a spori interesul și încântarea fanilor.
„A fost nevoie de mai mult de un an pentru a adăuga mișcare pictogramelor statice și de o echipă numeroasă condusă de graficianul Masaaki Hiromura. Sper că acestea să lumineze fiecare dintre evenimentele olimpice și, în timp, această creație a Jocurilor Tokyo 2020 să fie transmisă viitoarelor Jocuri ca moștenire pentru viitor, precum și ca inspirație pentru proiectanți video din alte țări”, a spus creatorul de animatie japonez Kota Iguchi.
Primele pictograme ale disciplinelor din programul Jocurilor au apărut tot la Tokyo, la ediția din 1964 a întrecerilor olimpice.
Continuând linia inovațiilor și a dezvoltării tehnologiei, niponii au prezentat pictogramele animate pentru competiția olimpică din acest an de la Tokyo, ca pe o dovadă în plus că Jocurile vor fi dinamice, inovatoare și speciale.
sursa: cosr.ro

Politica