vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nume noi pe lista tricolorelor convocate în primul cantonament al anului

Selecționerul echipei naționale de fotbal feminin, Mirel Albon, a anunțat lista de 22 de jucătoare convocate în primul stagiu de pregătire al anului. Tricolorele vor merge în Turcia, între 2 și 11 martie, unde vor disputa și trei jocuri de pregătire împotriva naționalelor Venezuelei și a Ungariei, dar și a echipei feminine Hong Kong.

4 martie, ora 15:00 (locală): România – Hong Kong
7 martie, ora 15:00 (locală): România – Venezuela
10 martie, ora 11.00 (locală): România – Ungaria

Pe lista convocată de selecționerul Mirel Albon pentru acest prim cantonament se regăsesc nume noi, printre care Cristina Codrescu (Fortuna Becicherecu Mic), Alexandra Hornea (Heniu Prundu Bârgăului), dar și jucătoare care au revenit în circuitul naționalei, printre care Oana Negrea (University London) sau Andreea Laiu (Macabbi Holon).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Naționala feminină începe, astfel, pregătirea pentru următoarele jocuri din calificările pentru Campionatul European din 2021, găzduit de Anglia. Următorul meci oficial este programat împotriva selecționatei Croației, pe 14 aprilie.

UEFA a lansat zilele trecute un videoclip de promovare al WEURO 2021, în care a anunțat că au mai rămas 500 de zile până la meciul de deschidere al turneului final, care se va disputa pe stadionul celor de la Manchester United, Old Trafford.

Sursă: frf.ro

Politica