vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minor dispărut

Poliţiştii din Olt caută un minor, de 13 ani, care, miercuri dimineaţă, a plecat de la domiciliul asistentului maternal, unde era în plasament, şi nu a revenit până în prezent. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

La data de 26 februarie, o femeie, din oraşul Potcoava, a sesizat faptul că în această dimineaţă, în jurul orei 09.30, minorul Groza Cristian Constantin, de 13 ani, a părăsit curtea locuinţei asistentului maternal în împrejurări necunoscute.

SEMNALMENTE: înălţime 1,30 metri, aproximativ 35 kilograme, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, faţa ovală, brunet. Pe braţul stâng prezintă o cicatrice.

La momentul dispariţiei, minorul purta geacă bleumarin, pantaloni de trening cu buzunare laterale şi căciulă neagră cu dungă gri.

Minorul a mai avut, anterior, plecări voluntare de la locuinţa asistentului maternal.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Poliţia Olt

Politica