joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Eveniment mondial canin, la Craiova

În perioada 29 feb – 01 martie, la Craiova, la hotelul Golden House are loc Adunarea Generală a FCI – Federația Chinologică Internațională – Comisia de Salvare.

Vor participa 20 de experti chinologi, în managementul dezastrelor, arbitrii internaționali FCI, reprezentanți ai INSARAG, IRO, si FCI, din Japonia până în SUA.

Astfel, România devine a treia țară din lume care reorganizează acest tip de întâlnire, la cel mai înalt nivel, tot la Craiova, prin Centrul Național de Educare Canină, după cel din 2016. – Strategia de dezvoltare, implementare a activității chinologice de căutare-salvare în toate țările lumii, implicarea și capatizarea mai multor persoane și echipe canine în sistemul chinologic de căutare-salavre ce intervin în caz de dezastre, pe perioada 2020 – 2024, atât în țara natală cât și în alte țări. – Analizarea unor regulamente de evaluare și examinare cât mai aproape de realitate, pentru cățeii care doresc să intre în baza de date, atât cea competițional sportivă cât și cea de intervenție în cazuri reale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

-Ultimele detalii organizatorice ale Campionatului Mondial al Câinilor de Salvare pe echipe, 2020, care are loc la Craiova în luna august. Acestea sunt doar câtva dintre subiectele evenimentului. Moderatorul și gazda evenimentului este profesorul Liviu Ionescu, vicepreședintele Comisiei Mondiale de Salvare a FCI Rescue.

Politica