vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbatul care a lăsat copilul în maşină şi a fugit, prins

VIDEO/Bărbatul care a lăsat un copil în maşină şi a fugit de poliţişti a fost prins în Bucureşti, când încerca să fugă din ţară cu avionul. Ar fi vrut să ajungă în Anglia.

Este vorba despre un craiovean de 30 ani, care avea permisul de conducere anulat după ce comisese mai multe abateri la regimul circulaţiei rutiere. Pe 21 februarie acesta a plecat cu maşina la plimbare pe străzile Craiovei. Pe Brestei, un echipaj de la Rutieră i-a făcut semn să oprească. Bărbatul şi-a continuat drumul. Poliţiştii l-au urmărit până pe strada Ţarancuţei, unde acesta a abandonat autoturismul şi a fugit. Un copil de 11 ani a fost găsit de poliţişti în maşină.
Pe bărbat l-au reţinut în noaptea de marţi spre miercuri.

„În urma activităților desfășurate de polițiștii rutieri, cel în cauză a fost depistat cu sprijinul polițiștilor de frontieră, în timp ce se afla într-un aeroport din București și încerca să părăsească țara, având destinație Anglia.
În baza probelor administrate în cauză, polițiștii au dispus față de bărbatul respectiv reținerea pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica