vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Craiova, aproape scoasă din lupta pentru podiumul Ligii Florilor

Echipa de handbal feminin, SCM Craiova, a pierdut meciul disputat pe terenu celor de la Baia Mare, scor 25-17. Partida a contat pentru etapa cu numărul 17 din Liga Florilor, iar oltencele au ratat șansa de a se paropia de locurile fruntașe.

Bogdan Burcea s-a bazat pe: Dhzukeva, Curmenț, Chetraru – Țicu 5, Savu 4, Zamfir 3, Colac 2, Klikovac 2, Tătar 1, Nikolic, Orsivschi.

Pentru Baia Mare au evoluat: Măzăreanu, Enache – Lisewska 7, Burlchenko 3, Cîrstea 3, Hotea 3, Seraficeanu 3, Popa 2,Argylean 1, Rysankova 1, Szolosi 1, Tamaș, Polocoșer, Pondar, Shteriova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oltencele se clasează pe locul 8 în campionat, după ce au fost eliminate din Cupa României de Rapid. Trupa din Bănie a acumulat 24 de puncte, cu 6 mai puține decât ocupanta ultimului loc de pe podium, în timp ce Baia Mare s-a propulast în topul Ligii Florilor, după vitoria în fața Craiovei.

În următoarea etapă, elevele lui Bogdan Burcea vor primi vizita celor de la HCM Slobozia, echipa de pe ultimul loc. Astfel, SCM Craiova are șansa să mai adune puncte și să spere în continuare la un o clasare ce le poate da șansa să evolueze în cupele europene.

Politica