joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii se relaxează în compania unei persoane foarte dragi

Berbec

Pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal se întrevede noroc în afaceri. Astrele prevăd că nativii ar putea încheia marți un contract important care le poate deschide toate porțile. De asemenea, și pentru nativii care nu dețin o firmă se întrevede succes pe plan profesional, aceștia ar putea primi un post mai bine plătit.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ziua de 25 februarie se anunță a fi foarte lejeră pentru Tauri. Nativii vor petrece timp de calitate și se vor relaxa în compania unei persoane foarte dragi. Această persoană poate fi un prieten foarte bun, o rudă sau persoana iubită. Printre activitățile desfășurate de nativi se numără: vizionarea unui film și o plimbare în aer liber.

Gemeni

Sfatul astrologilor pentru Gemeni este să ia mai în serios sarcinile în ceea ce privesc sarcinile de la locul de muncă. În acest sens, nativii sunt sfătuiți să-și organizeze mai bine timpul, astfel încât să poată duce la bun sfârșit toate sarcinile. În plus, o atitudine delăsătoare i-ar putea costa locul de muncă.

Rac

Racii și-ar putea întâlni sufletul pereche, adică aceea persoană ”lipicioasă” pe care o căutau de foarte mult timp. Însă, aceștia trebuie să decidă dacă vor să înceapă o nouă poveste de dragoste sau dacă bat în retragere. Sfatul astrologilor este să cântărească bine situația pentru a nu da cu piciorul unei situații cu care poate nu se vor mai întâlni.

Leu

Leii muncesc din greu pentru a produce schimbări interioare, iar acest lucru se vede din plin în viața lor sentimentală care a devenit mult mai roză. Astrologii îi sfătuiesc pe Lei să o țină tot așa și se vor bucura de schimbări spectaculoase care le vor schimba radical viața în bine.

Fecioară

Fecioarele sunt sfătuite să fie mai înțelegătoare și să nu mai judece atât de dur comportamentul persoanelor din jurul lor. Sunt unii care încearcă să-și reprime problemele adoptând o atitudine ofensivă, ca o formă de a semnala că ceva este în neregulă și au nevoie de ajutor.

Balanţă

Ziua de 25 februarie îi va provoca pe acești nativi să-și depășească limitele și să iasă din zona lor de confort. Chiar dacă la început Balanțele vor fi sceptice, ușor ușor se vor lăsa purtate de adrenalină și vor realiza că sunt mult mai puternice și curajoase decât credeau.

Scorpion

Sfatul astrologilor pentru Scorpioni este să-și facă un plan în care să detalieze cu exactitate ceea ce își doresc la viitor și toate modurile prin care pot atinge aceste țeluri. Așadar, nativii își petrece ziua de marți meditând asupra planurilor de viitor. La finalul zilei vor fi mai încrezători și se vor înarma cu o doză de ambiție și perseverență.

Săgetător

Ideal pentru Săgetători ar fi să evite să facă cheltuieli inutile, deoarece e bine să aveți grijă la facturile neașteptate. În rest, se anunță o zi frumoasă, în care nimeni și nimic nu vă poate strica starea de liniște. La finalul zilei veți sta la o vorbă cu un bun prieten la un pahar de vin.

Capricorn

Pentru Capricorni se anunță o altă zi monotonă în care rutina și obișnuința își va spune cuvântul. Astfel, va lua naștere o dorință puternică de a face altceva și de a experimenta lucruri noi. De asemenea, nativii vor lua în calcul ca pe seară să meargă la o petrecere.

Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de o zi tensionată din cauza unei dispute cu un vecin. Sfatul astrologilor este să vă păstrați calmul și să evitați situațiile neplăcute. De asemenea, poate ar fi bine să ieșiți cu prietenii în oraș pentru a vă detensioana.

Pești

Sfatul astrologilor pentru Pești este să evite să ia decizii care implică emoții și să încerce să-și controleze limbajul în preajma persoanelor răutăcioase. Având în vedere circumstanțele, nativii vor petrece ziua de marți meditând asupra propriilor sentimente.

Politica