vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Filmările la „Mission impossible”, întrerupte din cauza epidemiei de coronavirus din Italia

Compania Paramount Pictures informează că franciza „Mission Impossible”, ce îl are ca protagonist pe Tom Cruise, își oprește temporar filmările din Veneția. Decizia a fost luată din cauza epidemiei coronavirusului în nordul Italiei.

„Din prudenţă pentru siguranţa şi bunăstarea actorilor şi a echipelor noastre (…), modificăm programul de producţie pentru cele trei săptămâni de filmări la Veneţia”, a anunțat un purtător de cuvânt al Paramount Pictures, într-o declaraţie trimisă AFP, potrivit Digi24.

Același purtător de cuvânt susține că Tom Cruise nu a venit încă în Italia, iar membrii echipei de filmare au fost lăsați să se întoarcă acasă înainte de începerea producției. Filmul ar trebui să fie lansat pe 23 iulie 2021.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În momentul actual, în Italia, numărul contaminărilor a ajuns la 283. Este prima țară din Europa care a instituit un cordon sanitar în jurul a zece oraşe din nord, zonă cel mai mult afectată de virus.

Carnavalul de la Veneţia, săptămâna modei de la Milano și chiar unele meciuri de fotbal au fost de asemenea amânate ori s-au desfășurat fără public.

Politica