sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cuplul Papy-Bon, măcinat de ghinion!

Cu 30.000 de olteni alături, oltenii au pierdut în fața unei echipe a CFR Cluj înțesată de rezerve și vor începe play-off-ul cu 3 puncte în urma ardelenilor

CSU a pornit jocul cu CFR Cluj, de la 0-1, după ce Rondon a marcat lejer, de lângă Bălașa, în startul partidei. Oltenii au făcut însă o primă repriză fantastică, în care au dominat copios adversarul. Numai ghinionul a făcut ca trupa lui Papy-Bon să nu reintre în joc. Ratări din trei metri ale lui Mihăilă și Koljic, plus două mingi trimise în bară. În final de repriză, Andrei Ivan a avut golul egalizator pe frunte. În partea secundă, CSU a continuat forcing-ul, dar s-a frânt în minutul 67, când Martic și-a băgat mingea în proprie poartă, după centrarea lui Manea, de pe dreapta. 0-2, scor final, iar CSU pornește cu un handicap de 3 puncte în bătălia pentru titlu.

Corneliu Papură a văzut jumătatea plină a paharului: „Am avut situații bune de a marca și în partea a doua. E îmbucurător că ne-am creat situații bune, ce nu e bine că nu am înscris. Am avut o atitudine bună, am adus mingea în fața porții, dar ne-a lipsit și șansa în seara asta. Dacă eram un pic mai atenți puteam să înscriem minim un gol. E greu când ataci pozițional să găsești spațiu în fața unei echipe cu experiențe. Din unghiul în care am fost nu am văzut când Manea l-a depășit pe Bancu. Sunt momente în cariera oricărui jucător în care joacă bine sau mai puțin bine. Ivan e un jucător talentat”.
Antrenorul oltenilor consideră că va fi greu în play-off: „În play-off va fi o luptă strânsă, suntem multe echipe acolo. Vom vedea ce vom reuși. Nu ne apasă presiunea, în minutul 8 ar fi trebuit să intrăm la cabine, din ce spuneți. Noi am pus mingea la centru și am avut 3-4 ocazii mari de gol”.
Elevii lui Papură au invocat ghinionul după jocul cu clujenii: „Cred că am făcut un joc foarte bun. Cei de la CFR au avut mare, mare noroc. Noi atacam și ei ne prindeau pe contră. Mai avem 10 meciuri în play-off. Nu are cum să țină norocul la nesfârșit. Am pierdut toți, suntem uniți. Nu a fost presiune. Echipa a avut posesie. Am construit. Ei au jucat lungă și pe a doua. Este o distanță recuperabilă față de ei. La Craiova e presiune și trebuie să faci față. Vom vorbi cu Ivan, îl vom îmbărbăta și vom fi alături de el”, a spus Dan Nistor.
Căpitanul Bancu a completat: „Suntem dezamăgiți. Am făcut un joc bun. Craiova – Arlauskis a fost 0-2. Am obosit să atacăm într-una. Nu sunt degeaba campioni. Este greu să le dai gol. Chiar dacă am încercat, nu s-a putut. Am vrut să câștig duelul cu Manea, m-a driblat, asta a fost. Avem șanse, sunt 3 puncte. Mai sunt 10 meciuri. Norocul o să se întoarcă și pentru noi. Suporterii își doreau foarte mult. Le-am zis să nu mai arunce, pentru că meciul putea fi suspendat. Distanța de 3 puncte se poate recupera. Trebuie să lucrăm la finalizare”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica