vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un angajat al primăriei Rovinari a suferit un accident de muncă: „A căzut de pe o scară metalică”

Un angajat al Primăriei Rovinari a suferit un accident de muncă. Se pare că bărbatul în vârstă de 49 de ani ar fi căzut de la înălțime de pe o scară metalică. Angajatul trebuia să demonteze o instalație de iluminat folosită de sărbătorile de iarnă, dar scara s-ar fi rupt, iar căzătura s-ar fi produs de la o înălțime de aproximativ doi metri.

„Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați prin apelul 112 de un electrician în cadrul Serviciului de Iluminat Public din cadrul Primăriei Rovinari, cu privire la faptul că, în Parcul Central din Orașul Rovinari, a avut loc un accident de muncă. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un bărbat, de 49 de ani, din orașul Rovinari, lucrător în Primăriei Rovinari, în timp ce demonta o instalație de iarnă, a căzut de pe o scară metalică, care s-a rupt, de la o înălțime de aproximativ 2 metri, suferind leziuni ușoare”, a spus Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj, pentru igj.ro.

Un echipaj al ambulanţei s-a deplasat la fața locului, iar victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica