vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Răspunsul primarului cu privire la grămezile de deșeuri: „Da, sunt gunoaie, dar aşa e peste tot. Să amendeze tot Doljul, toată ţara!”

Primăria comunei Coțofenii din Față a fost amendată cu 5.000 de lei, după ce reprezentanții Gărzii de Mediu au constatat existența unor cantități foarte mari de gunoi, aflate pe marginea drumului.

Primarul localității, Constantin Cârciumaru, susține că vina este a celor care au făcut sesizarea, iar situația gunoaielor este conform normei din întreaga țară: „Da, sunt gunoaie, dar aşa e peste tot. Să amendeze tot Doljul, toată ţara! Îmi fac reclamaţie pentru că e campanie. Sunt câţiva din alte partide şi se ţin de capul meu. O să plătesc amenda, dar tot din banii lor. Au făcut reclamaţii şi au sărăcit comuna. Să vină ei voluntari să strângă mizeria, nu să facă toată ziua plângeri”.

Potrivit Adevărul, Primăria a fost somată ca în termen de o lună să curețe întregul domeniu public, dar primarul susține că nu poate să garanteze în acest sens, deoarece nu există destule persoane dornice să participe la proces.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Primarul comunei doljene a fost acuzat, în trecut, de hărțuire sexuală de mai multe femei din comună. Cazul este, până în prezent, nesoluționat.

Politica