joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop zilnic 24 februarie 2020. Ziua de Dragobete aduce clipe de neuitat pentru o zodie

Berbec

Timpul se dovedeşte a fi cel mai mare inamic al tău, pentru că trece incredibil de greu. Ai vrea să treci deja la etapa următoare, dar nu poţi încă, pentru că mai ai de rezolvat câte ceva pe nivelul pe care eşti acum şi de care simţi că nu mai scapi. De felul tău eşti mai rapid, mai dinamic, or această lentoare în care eşti blocat nu-ţi prieşte deloc, nu-ţi place, te face să fii ineficient şi să baţi pasul pe loc. Fă un efort să te supui ritmului în care evoluează lucrurile, fără să-ţi pierzi răbdarea şi interesul pentru ceea ce se ridică atât de greu.

Taur

Ai nevoie de un prieten apropiat care să-ţi ţină companie. Te simţi cam singur, cam debusolat şi prezenţa unui om care te cunoaşte bine şi în care ai încredere e esenţială pentru a depăşi acest moment de slăbiciune. În clipele acestea dificile descoperi cine ţine la tine cu adevărat, pentru că la chemarea ta va veni numai cel care merită statutul de prieten intim. Nu oricine merită confidenţele tale, deci nu-ţi deschide inima chiar în faţa oricui, nici măcar în faţa celor pe care îi numeai prieteni vechi. Posibil ca nu printre aceştia să fie persoana cea mai potrivită, ci altcineva faţă de care, până acum, nu ai arătat prea mult interes. Descoperi deci cine merită încrederea ta!

Gemeni

Deşi eşti deschis spre nou şi spre schimbare, de data aceasta eşti influenţat negativ de persoane mai fricoase din jurul tău care îţi taie elanul. Din cauza lor, parcă îţi pierzi şi tu curajul să mai porneşti pe calea cea nouă care se deschide în faţa ta, şi baţi încet în retragere. Nu renunţa, e doar un moment trecător de slăbiciune, pentru că mai ai nevoie de unele dovezi care să stabilizeze drumul pe care porneşti. Prefă-te că nu auzi zvonurile sau bârfele care mai vin de la ceilalţi, pentru că unii oricum nu ştiu altceva decât să comenteze ceea ce faci tu. Ei nu au curaj, dar ştiu să critice şi să taie aripile celor îndrăzneţi aşa ca tine!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rac

Eşti în faţa unui moment în care parcă nu ai vrea să laşi lucrurile să curgă de la sine, la voia întâmplării. Eşti mult mai curios faţă de ce te aşteaptă, ca atare vei fi, cel puţin azi, un mare devorator de literatură cu tentă esoterică sau spirituală. Numerologia, astrologia, orice alte domenii care deschid o portiţă către viitor, sunt marile tale atracţii, poate începi chiar să le studiezi, pentru că eşti în căutare de răspunsuri şi le poţi găsi cu ajutorul lor. Nici ţie nu-ţi vine a crede cât de avid eşti de a afla ce te aşteaptă, de aceea un horoscop ca cel pe care îl citeşti acum e doar punctul de plecare spre o lume atractivă de predicţii astrale care te motivează.

Leu

Nu eşti de acord cu răspunsul pe care îl primeşti la o solicitare legală pe care ai făcut-o la o instituţie abilitată, dar unde-i lege nu-i tocmeală şi nu prea mai poţi face nimic decât să te supui ei. Asta nu înseamnă că nu vei profita de ocazie atunci când se va ivi pentru a-ţi lua revanşa şi a scoate adevărul la iveală, pentru că tu consideri că ai dreptate. Eşti frustrat să accepţi nişte condiţii clar defavorabile ţie, dar ambiţia ta creşte şi mai mult la gândul că vei milita în continuare pentru a avea în final tot tu ultimul cuvânt. Nu abandona lupta pentru dreptate!

Fecioară

Deşi eşti obosit din cauza programului arhi-încărcat din ultima vreme, eşti nevoit să te concentrezi asupra unei sarcini noi. Pentru că e pe placul tău, practic te vei dedica ei, pentru că întotdeauna îţi plac noile provocări şi spui oricând prezent noutăţilor. Mai greu va fi să te întorci la treburile lăsate deoparte pentru a face loc noutăţii, dar dacă tot s-a ivit ceva atât de incitant, merită să duci la capăt, fără să te gândeşti câte altele aşteaptă  la rând în agenda ta plină. Nu spui nu lucrurilor complet noi, chiar dacă nu-ţi vezi capul de treburi.

Balanţă

Priveşti în perspectivă mai îndepărtată şi descoperi că poţi ajunge la ţelul tău cel mai important doar dacă abordezi încă de pe acum o altă viziune asupra lucrurilor. Nu înseamnă că modul în care ai mers până aici e greşit, ci doar că ar mai fi şi alte variante, poate mult mai creative şi mai curajoase. E momentul să iei taurul de coarne şi să porneşti spre acel sens nou, să deschizi o poartă complet nouă. Ca tot ce e nou, te şi îngrijorează un pic, dar eşti totuşi optimist că mergi pe drumul cel bun, deţii toate resursele potrivite pentru a face faţă acestei schimbări de optică.

Scorpion

Vestea care soseşte azi pe cale oficială te pune pe gânduri sau te îngrijorează un pic, pentru că nu este informaţia pe care o sperai. Pe moment, eşti decepţionat, gata să abandonezi un proiect pentru că nu apare răspunsul necesar, dar după ce vei depăşi primul impact negativ, vei descoperi că tot ai ceva de câştigat de pe urma acestei ştiri, deci nu trebuie să o respingi din start. Tot e ceva decât deloc, vei spune, şi te vei adapta din mers la noile condiţii astfel încât să poţi merge mai departe fără să strici nimic.

Săgetător

Ai grijă la ceea ce pare a fi un ajutor prietenesc, pentru că e posibil să se ascundă şi altceva în spatele bunelor intenţii. După ce te vei folosi, eventual, de sfaturile primite, te vei trezi prins într-o capcană şi vei plăti înapoi însutit serviciile primite, ca atare ar fi bine să te gândeşti bine înainte de a profita de ajutorul oferit. S-ar putea ca cel care se implică acum în problemele tale să dorească de fapt să te controleze, să te aibă la mână cu ceva, să-i fii dator, e un fel de ajutor… obsesiv, din nevoia sa de a fi neapărat cuiva de ajutor, chiar şi fără ca tu să ai nevoie de ceea ce oferă. Ţine-l la distanţă cu diplomaţie!

Capricorn

Nu trebuie să fii atât de rigid şi să încerci să controlezi totul în detaliu, ci mai lasă lucrurile să evolueze şi în voia lor sau după cum spune hazardul. Vei vedea că un dram de libertate de mişcare poate avea efecte mult mai bune spre ceea ce ţi-ai propus, ca atare nu insista să ştii totul, să cunoşti totul dinainte, să urmezi numai căi foarte stricte şi regulamente severe. Eşti implicat într-o situaţie în care nu neapărat regulile dure duc acolo unde speri, ci mai degrabă o atitudine optimistă, nepăsătoare, de genul fie ce-o fi. Zâmbeşte, glumeşte şi bucură-te de drumul care duce unde vrea el, nu unde vrei tu.

Vărsător

De câte ori îţi poţi permite un moment de totală detaşare în care să te apleci doar asupra lucrurilor frumoase şi sensibile ale vieţii? Te vezi complet rupt de agitaţia cotidiană ocupându-te de floricelele din casă, făcând goblen, citind poezii sau sortând timbre? Nu? Atunci încearcă să-ţi imaginezi cum ar fi, pentru că această zi îţi oferă exact acest gen de răgaz, în care nimic nu te împinge de la spate cu obligaţii urgente, ci doar ţi se oferă pe tavă câteva ore complet libere în care te poţi apleca spre bucuriile  sufletului. Adu-ţi aminte de acele activităţi plăcute şi liniştite care îţi insuflă starea de zen!

Peşti

Faci echipă bună cu o persoană care te completează perfect. Tu eşti jumătatea raţională, pur intelectuală a acestui tandem, în timp ce celălalt vine în planul vostru comun cu bagajul său emoţional extrem de bogat. Ai avea şi tu ceva de învăţat din felul său de a se dărui sufleteşte, pentru că, cel puţin azi, ţie îţi cam lipseşte sensibilitatea. Analizezi totul cu capul, laşi doar creierul să cântărească situaţiile din jurul tău, deşi treci prin suficiente momente când inima ar avea un cuvânt mult mai puternic de spus. Ascultă deci ce-ţi transmite şi jumătatea ta intuitivă.

Politica