marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un vâlcean a provocat haos pe străzile Craiovei, fără permis și cu numere false

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Dănicei, județul Vâlcea, a fost prins de polițiștii din Craiova conducând cu permisul suspendat şi cu plăcuțele de înmatriculare montate pe mașină false. Evenimentul a avut loc în acest weekend și nu a fost deloc ușor pentru omenii legii să-l gestioneze. Se pare că băiatul nu s-a lăsat prins uşor, iar polițiștii l-au urmărit minute bune pe străzile din Bănie. Totuși, șoferul nu a scăpat. Acesta a pierdut  controlul asupra direcției de mers, provocând un accident rutier în urma căruia pasagerul din dreapta a fost rănit.
Poliţiştii l-au depistat pe tânăr pe strada Dezrobirii. Urmărirea s-a desfășurat pe mai multe străzi, iar la intersecția cu strada Rampei, șoferul a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă. Persoana rănită este un alt tânăr în vârstă de 20 de ani, din Glăvile, Vâlcea, ce a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conștient.
„Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui tânăr de 19 ani, din comuna Dănicei, județul Vâlcea. Din verificările efectuate a rezultat faptul că cel în cauză avea dreptul de a conduce vehicule suspendat, ca urmare a comiterii altor abateri la rutieră, iar plăcuțele de înmatriculare ce erau montate pe autoturism erau false”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.
Șoferul s-a ales cu dosar penal și este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul cu numere false și fără a deține permis de conducere.

Politica