joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severinenii, învinși la limită

CFR 1943 Turnu Severin a pierdut și cel de-al doilea meci din cadrul Ligii Elitelor la Futsal, pentru juniori U19

În Sala de Sport a Universității Aurel Vlaicu din Arad, elevii antrenați de Hugo Moutinho au fost învinși cu 7-6 de Șoimii Șimand. Arădenii au codus cu 2-1 la pauză, au avut avantaj și de 2 goluri (6-4), severinenii au egalat, dar au primit gol în ultimul minut și altfel au pierdut partida, la limită. Ghinionul s-a ținut scai, pe toată durata jocului, de CFR’43, care a ratat numeroase ocazii, dar și-a introdus și de 3 ori mingea în propria poartă.
„Rar am văzut un asemenea ghinion. Am ratat o sumedenie de ocazii. Am avut peste 50 de șuturi de poartă! Am ratat din toate pozițiile și ne-am mai dat și 3 autogoluri. Nici nu am avut lotul complet, deoarece  copiii de la CSS erau în cantonament. Am făcut deplasarea doar cu 8 jucători (n.r. – Cătălin Napu, Eduard Lupu, Coti Dănoiu, Alex Crăiașu, Relu Clement, Andrei Nohaiu, Andi Schinteie și Petruț Rădulescu). Deși am întâlnit o echipă experimentată, am demonstrat că putem juca de la egal la egal. Sunt convins că vom câștiga meciul retur. Încă mai avem șanse la locul 2, dar trebuie să câștigăm jocurile de acasă la diferențe mai mari de goluri”, a spus antrenorul Hugo Moutinho.
Până la meciul retur din campionat cu arădenii, din 26 aprilie, CFR 1943 Turnu Severin se va mai întâlni de 2 ori cu Șoimii Șimand, în optimile Cupei României. Manșa tur are loc pe 27 februarie, de la ora 16:00, în Sala Polivalentă din Drobeta Turnu Severin, în timp ce returul este programat pe 3 martie, la Arad.
„Cu un joc foarte bine organizat, echipa din Turnu Severin ne-a pus probleme serioase. Uneori, ne-am făcut și noi viața grea prin ratările mari avute, dar trebuie să-i mulțumim și portarului Stejar, care ne-a salvat în destule ocazii. A fost un meci viu disputat, spectatorii au avut ce vedea, iar meritul pentru victorie e al băieților, care au crezut până la final în ei. Chiar dacă suntem pe primul loc, nu ne îmbătăm cu apă rece. Echipa din Odorhei este clar cea mai bună, iar Deva, chiar dacă am bătut-o clar la Arad, îi urmează. Până acum rezultatele ne ajută, însă mai avem meciuri infernale”, a spus antrenorul arădean Daniel Mărcuș.
Pentru echipa severineană au marcat Alex Crăiașu (2 g), Andrei Nohaiu (2 g), Coti Dănoiu și Andi Schinteie. Claudiu Ujoc și Narcis Jurj au înscris pentru gazde.

Seria Vest, etapa a 3-a
Autobergamo Deva – Viitorul Băleasa 5-2
Șoimii Șimand – CFR Turnu Severin 7-6
FK Odorheiu Secuiesc a stat

Policlinica Buna Vestire Craiova

Clasament
1. Șoimii Șimand 3 3 0 0 25-16 9
2. FK Odorhei 2 2 0 0 14-1 6
3. Deva 2 1 0 1 11-14 3
4. CFR Tr. Severin 2 0 0 2 7-12 0
5. Băleasa 3 0 0 3 6-20 0

Etapa viitoare (8 martie)
CFR Turnu Severin – Autogerbamo Deva
FK Odorheiu Secuiesc – Șoimii Șimand
Viitorul Băleasa va sta

Politica