vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihăilă: „Să dea gol și Pigliacelli, numai să câștigăm!”. Oltenii sunt capacitați la maxim pentru duelul cu CFR Cluj de pe Oblemenco

Clubul oltean a lansat abonamentele pentru play-off. La acțiunea de marketing au participat și o serie de jucători. Valentin Mihăilă preconizează că va fi sărbătoare în week-end pe Oblemenco: „Sper ca duminică să fie stadionul plin şi publicul să ne împingă de la spate spre o nouă victorie. Toţi îmi cer bilete pentru derby şi o să le fac rost ca să vină la meci să ne ajute. M-aş bucura să fie primul sold-out din anul ăsta. Sigur că sper să marchez, dar nu contează cine o să înscrie cu CFR. Important este să luăm punctele. Şi Mirko Pigliacelli dacă o să înscrie, o să fie foarte bine. Sper să câştigăm meciul de duminică, să intrăm în play-off la egalitate de puncte cu CFR”.

Martic: „Nu mă gândesc ce va fi în vară!”
Ivan Martic a recunoscut că în vestiar se vorbește de titlu, dar spune că nu s-a decis încă dacă va prelungi contractul cu formația olteană: „O să fie stadionul plin cu CFR şi o să fie spectacol. De aceea trebuie să le facem suporterilor cadou o victorie. Am ştiut mereu ce echipă avem, una foarte puternică, şi nu sunt surprins că suntem pe locul doi. Avem nevoie de unitate ca să o învingem pe CFR şi de un presing foarte bun. Trebuie să luptăm pentru fiecare minge, iar cu suporterii în spate câştigăm 100%. Nu mă gândesc ce va fi de la vară. Acum sunt concentrat la ce avem de făcut ca echipă şi îmi doresc să câştigăm un trofeu anul acesta”.

Pigliacelli: „Nu a fost o perioadă grea pentru mine!”
Mirko Pigliacelli spune că nu a fost prea afectat de scandalul cu suporterii olteni: „Eu mi-am făcut treaba. Echipa a câştigat şi a făcut-o cu toţi jucătorii. Inclusiv cu cine a fost pe bancă, în tribună sau acasă. Toţi am lucrat ca să câştigăm meciurile! Cred că am vorbit deja prea mult pe acea problemă cu suporterii. Acum sunt concentrat pe ceea ce avem de făcut pe teren. Nu a fost o perioadă foarte grea pentru mine, dar a fost pentru familia mea. Ei ştiau că eu stau singur aici şi de aceea le-a fost mai greu. Mă bucur că au trecut acele probleme, că totul s-a liniştit şi am făcut o treabă bună pe teren. Am primit foarte multe mesaje de încurajare. Cel mai frumos a fost cel primit din partea familiei mele”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica