joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea: Poliţist, lovit de un adolescent de 16 ani

Un minor în vârstă de 16 ani, care a lovit un poliţist în timp ce acesta îl încătuşa, la Horezu, a fost reţinut şi va fi prezentat luni instanţei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Cătălin Udrea, incidentul s-a produs duminică, la Horezu, unde un echipaj mixt format din doi poliţişti şi un jandarm a intervenit în urma unei sesizări privind un scandal într-un local.

Adolescentul l-ar fi lovit pe poliţist pentru a se elibera, fiind prins ulterior în localitatea Pietrari, scrie agerpres.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 16 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Horezu au fost sesizaţi cu privire la un scandal ce are loc într-un local de pe raza oraşului. La faţa locului a ajuns un echipaj mixt, format din doi poliţişti şi un jandarm, care au procedat la imobilizarea şi încătuşarea unui tânăr de 16 ani. În timpul încătuşării a rezultat rănirea unui poliţist, ca urmare a încercărilor tânărului de a se elibera, totodată acesta reuşind să plece de la faţa locului. El a fost identificat în cel mai scurt timp de către poliţişti pe raza localităţii Pietrari. Acesta a fost dus la Poliţia oraşului Horezu iar apoi la Parchet, în vederea dispunerii măsurilor legale, potrivit competenţei. Ieri, 16 februarie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu a dispus reţinerea tânărului iar astăzi va fi prezentat instanţei pentru dispunerea măsurilor legale”, a declarat Cătălin Udrea.

Poliţistul lovit a primit îngrijiri medicale şi nu a necesitat internare. 

Politica