joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Papură: „Am avut emoții și la 3-0, la fotbal se poate întoarce”

Oltenii au marcat de cinci ori în deplasarea de la Iași, însă antrenorul Papură recunoaște că a tremurat pentru puncte.

După 22 de minute, CSU avea 3-0 în Copou. Gazdele au înscris de două ori după pauză și au dat senzația că pot să revină. Fapt care i-a creat emoții tehnicianului craiovean: Nu mă aşteptam la un astfel de deznodământ, dar am înscris 3 goluri şi ne-am relaxat. Ceea ce am vorbit la pauză nu prea s-a întâmplat pe debutul reprizei secunde, dar am arătat caracter şi putere de a controla în continuare jocul şi de a marca.

Cred că am făcut, per ansamblu, un meci bun, mai puţin în momentele când am primit goluri foarte uşor, după faze fixe, dar e pozitiv că am marcat 5 goluri în deplasare. Am avut emoţii şi la 3-0, la fotbal se putea întoarce, puteau şi ei să înscrie 5-3. Importamt e să lupţi şi să speri, ceea ce noi am făcut astăzi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot timpul, când luăm gol, cu siguranţă cineva din defensivă comite o eroare. Eu am jucat fundaş şi ştiu. Nici nu am văzut cine de acolo a greşit. Am avut meciul în mână şi puteam să-l controlăm mai bine.

Jucătorii au căutat să explice căderea din startul părții secunde. Fundașul Bălașa a spus: „Am ieșit de la pauză un pic mai relaxați și am primit cele două goluri care erau să ne coste punctele. Important e că am reușit să legăm trei victorii la rând, asta e bine. Am greșit în apărare, dar ce contează e să luăm noi punctele”.

Juniorul Nițu a început să marcheze meci de meci sub bagheta lui Papură: „Este o bucurie mare pentru mine că reușesc să marchez. Îi mulțumesc lui Cicâldău pentru pasă. Am început bine, a doua repriză am ieșit de la cabine un pic mai relaxați, dar e bine că s-a terminat așa. Așteptăm derby-ul cu CFR Cluj”.

Cicâldău a spus: „Am început foarte bine, am marcat repede 3 goluri. Însă repriza secundă am pornit-o slab. E bine însă că am revenit și ne-am desprins. Întâlnim în următoarea etapă cea mai bună echipă din România, campioana, meci pe care-l vom trata ca pe oricare altul, în care vom căuta victoria”.

Politica