miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Accident de muncă mortal, la Orșova

Un bărbat în vârstă 57 de ani a murit ieri la Orșova în urma unui accident de muncă stupid. Acesta coborâse dintr-o autospecială ca să-l dirijeze pe colegul său șofer pentru a parca mașina. Șoferul l-a călcat cu mașina în împrejurări încă neelucidate și din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Potrivit anchetatorilor, victima, de loc din Orșova, se afla împreună cu un coleg de muncă în vârstă de 46 de ani din comuna Balta-Mehedinți, într-o vindanjă, în cartierul Poiana Stelei din Orșova. La un moment dat, acesta a coborât din mașină pentru a-l dirija pe șofer, care intenționa să parcheze.

Din primele informații se pare că victima ar fi alunecat, moment în care a fost lovită de vidanjă, la efectuarea manevrei de mers înapoi. Nu este exclusă însă și varianta ca șoferul să fie cel vinovat de această tragedie. Un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Orșova a intervenit la fața locului, unde a găsit bărbatul în stare de inconștiență și în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevrele de resuscitare, dar din păcate leziunile suferite au fost deosebit de grave, fiind declarat decedat de către medicul de la Ambulanță.

Poliția Rutieră Mehedinți face cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. De asemenea, se fac cercetări și de către inspectorii ITM Mehedinți, având în vedere că tragicul eveniment s-a petrecut în timpul orelor de serviciu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica