joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. 90.000 de euro contrafăcuţi, găsiți de poliţişti în urma unor percheziţii

Trei bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, în urma unor percheziții ale polițiștilor din Gorj, în urma cărora au fost găsiți 90.000 de euro contrafăcuți.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, suspecții sunt cercetaţi pentru punerea în circulaţie de valori străine falsificate şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Acțiunea flagrantă a fost făcută de polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, pe raza județului Timiș, scrie stirileprotv.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Au fost identificaţi doi bărbaţi, de 44 şi 45 de ani, din municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, care aveau asupra lor suma de 16.000 euro contrafăcuţi, sumă ce urma să fie pusă în circulaţie pe piaţa românească.

Ulterior, au fost efectuate trei percheziții domiciliare în Arad, la imobile deținute de un tânăr de 23 de ani.

„Cu această ocazie a fost ridicaţi 73.820 euro, contrafăcuţi, un pistol cu glonţ, calibrul 7,65 mm, 16 cartuşe cu glonţ, neutilizate, calibrul 7,65 mm, 2 pacheţele cu substanţă pulverulentă, de culoare albă, având o greutate de aproximativ 3 grame, posibil cocaină, 2 grame fragmente vegetale, de culoare verde-oliv, cu miros specific, posibil canabis şi suma de 13.550 euro”, se arată în comunicat.

Cei trei au fost conduşi la sediul SCCO Gorj, iar poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore şi i-au introdus pe aceştia în Centrul de reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Ulterior, cei trei au fost prezentaţi instanţei de judecată, de către procuror, cu propunere de arestare preventivă, judecătorul din cadrul Judecătoriei Târgu Jiu dispunând arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie de valori străine falsificate şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Politica