sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ambulanțe noi la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu va achiziționa două ambulanțe noi, pentru  transportarea pacienților între cele trei sedii ale unității medicale aflate pe strada Tudor Vladimirescu, strada Progresului și A.I. Cuza. Decizia este una așteptată, pentru că spitalul deține doar o singură ambulanță în momentul de față.

„Săptămâna trecută, am avut discuții cu președintele Consiliului Județean Gorj și am solicitat achiziționarea a două salvări tip A2, una pentru locația din zona Pasarelă și cealaltă pentru Spitalul „Tudor Vladimirescu”, astfel încât să nu existe astfel de situații și întârzieri în transportul pacienților pentru consultații interdisciplinare”, a declarat Dumitru Vienescu, directorul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Ambulanțele care urmează să fie achiziționate vor avea patru locuri, inclusiv targă pentru pacienți, vor fi dotate cu aparatură medicală pentru a interveni în situație de urgență, iar fiecare ambulanță va fi însoțită de un asistent medical, angajat al spitalului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica