joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 16 februarie 2020. Săgetătorii vor fi puternic determinați să-și îmbunătățească situația financiară

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor fi foarte impactați de acest tranzit, având în vedere că Marte le este guvernator, iar sectorul de viață unde vor avea parte de determinarea necesară atingerii obiectivelor este întocmai cel profesional. Nativii vor avea un avânt remarcabil pentru a-și îndeplini țelurile și vor avea ocazia de a avansa în carieră, de a se face remarcați în acel domeniu în care-și doresc cel mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să-și facă o strategie clară de viitor pentru a avea succes.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei născuți în zodia Taur vor fi mai determinați ca niciodată să înceapă niște cursuri, să studieze noi domenii care să le asigure, ulterior, ascensiunea profesională. Mulți nativi vor relua studii, vor dori să-și ia diplome și atestate, să se înscrie la cursuri de dezvoltare și perfecționare. O serie de filozofii de viață vor avea prilejul să fie schimbate pentru a le deveni suport în progresul și expansiunea pe care și le doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a planifica o călătorie peste hotare. De altfel, în toată această perioadă a tranzitului lui Marte prin Capricorn legătura cu străinătatea, fie că este vorba de persoane sau instituții, va fi de interes pentru nativi și vor căuta soluții dincolo de granițe pentru obiectivele lor. De exemplu, mulți Tauri își vor da seama că pentru a avansa într-o drecție este nevoie să învețe o limbă străină.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor activa odată cu acest tranzit sectorul financiar și intim. Marte este planeta pasiunii și chiar dacă am fi tentați să credem că în tranzit prin rigidul și conservatorul Capricorn devine mai puțin înflăcărată, nu este nici pe departe așa. Mulți nativi vor căuta să reaprindă pasiunea în cuplu sau să trăiască noi experiențe sexuale din care, fără îndoială, vor avea multe de învățat. Pe de altă parte, este vorba de un trazit care-i determină să-și îmbunătățească situația financiară prin obținerea unor drepturi materiale, de exemplu, din moșteniri, partaje sau poate vor face un credit pentru a-și atinge niște obiective, poate se vor uni cu partenerul (sau terțe persoane) în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că este o perioadă în care se pot iniția procese penale pentru obținerea unor drepturi.

Rac

Pentru cei născuți în zodia Rac acest tranzit va activa întocmai sectorul relațiilor, al parteneriatelor și căsătoriei și vedem ca nativii să-și canalizeze constructiv energia pentru îmbunătățirea acestui segment de viață mult afectat în ultima perioadă. Mulți Raci singuri își vor găsi perechea acum, însă în cuplurile unde este vorba de prea multe limitări și restricții s-ar putea lua decizia despărțirii, divorțului. Pe de altă parte, în sectorul profesional, nativii vor fi determinați să caute asocieri și colaborări care să le asigure ascensiune și în care să li se recunoască adevărata valoare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să evite autoritatea și impunerea cu orice preț a viziunii personale în fața celorlalți.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de tranzitul lui Marte prin sectorul muncii și sănătății. Acești nativi vor fi mai determinați ca niciodată să-și atingă niște obiective profesionale, vor munci cu multă perseverență pentru a-și atinge un scop, vor trasa strategii concrete de evoluție și limite clare la locul de muncă și în niciun caz nu se vor mai lăsa călcați în picioare. De asemenea, vor fi mai determinați să aibă grijă de starea lor de sănătate, iar dacă locul de muncă le-a adus necazuri în acest sens, de exemplu stres și supraepuizare, posibil ca nativii să ia atitudine serioasă și drastică. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a-și schimba complet stilul de viață astfel încât să-și îmbunătățească condiția și să ajungă să trăiască așa cum, de fapt, își doresc.

Fecioară

Marte în tranzit prin Capricorn va activa sectorul iubirii, al creativității și activităților distractive, iar cei născuți în zodia Fecioară își vor canaliza energia în aceste scopuri. Nativii vor fi determinați să iubească și să se iubească mai mult, vor fi determinați să înlăture niște blocaje sentimentale și cei singuri vor simți nevoia de a avea pe cineva alături. Pot exista conflicte în cuplu, dar și în relația cu copiii, însă vor trebui abordate transformator și constructiv. Unii nativi pot simți nevoia de a deveni părinți. Distracțiile nativilor vor fi foarte asumate și multe Fecioare își pot descoperi noi hobby-uri și pasiuni care să le aducă succes și afirmare inclusiv în plan profesional.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor fi impactați de tranzitul lui Marte prin Capricorn în sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor fi foarte determinați să-și rezolve problemele cu cei dragi, să-și consolideze relațiile și chiar dacă vor exista conflicte, acestea vor trebui folosite în mod constructiv. Familia îi poate ajuta pe mulți în ascensiune, în atingerea unor obiective, mai ales dacă acestea sunt legate de obținerea unui bun de patrimoniu, de o mutare, schimbare de domiciliu. Vor fi multe Balanțe care pe parcursul acestui tranzit vor dori să aibă casa lor, căminul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce tensiuni în relația cu o persoană care reprezintă o autoritate în viața lor, posibil un părinte.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi impactați de tranzitul lui Marte, guvernatorul lor secundar, în sectorul comunicării și al învățării, dar și al călătoriilor pe distanțe scurte. Nativii vor traversa o etapă în care afirmarea prin dialog, prin discursuri publice va fi de interes, dar și o modalitate de afirmare. De asemenea, vor dori să învețe lucruri noi, să studieze metode noi de a-și atinge un obiectiv și cei care au de dat examene, teste, interviuri vor trebui să-și canalizeze atenția cu multă responsabilitate în acest sens. Posibile deplasări care sunt necesare pentru a rezolva probleme cu actele, cu obținerea unei diplome. În timpul acestui tranzit mulți Scorpioni pot pune bazele unor activități academice, de predare, de exemplu. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot avea parte de un conflict cu un vecin, o rudă apropiată sau un cunoscut ocazional.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi puternic determinați și susținuți de Marte să-și îmbunătățească situația financiară. Nativii vor cere măriri de salariu, vor cere să fie remunerați corespunzător cu munca depusă și nu vor mai accepta jumătăți de măsură. De asemenea, vor cauta noi metode de a-și îmbunătăți situația financiară, poate chiar vor obține un job suplimentar, o colaborare bănoasă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să-și dea mai multă valoare personală, să aibă mai multă încredere în capacitățile cu care au fost înzestrați.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de ingresul lui Marte în semnul lor și dorința de afirmare va spori, nevoia de a se face remarcați își va găsi canalele necesare pentru a deveni un fapt. Nativii vor avea șansa majoră de a recupera tot ce au pierdut în trecut, când poate nu au avut resursele necesare. Acest aspect le va aduce multă ambiție, însă niciun fel de compromis nu vor accepta pentru îndeplinirea obiectivelor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le va aduce determinare inclusiv în legarea de noi și fructoase, solide, relații cu cei din jur.

Vărsător

Pentru cei născuți în zodia Vărsător acest tranzit al lui Marte va fi mai dificil pentru că se va petrece pe o casă ascunsă, pe o casă a subconștientului și trecutului. Chiar dacă va veni cu vindecare, aceasta se va produce în urma multpr frământări, meditații și episoade de introspecție. Nativii vor fi mânați să se desprindă de trecut, dar nu va fi neapărat un proces ușor, ci ve cere determinare din partea lor. Posibil ca aceste revolte interioare să declașeze probleme de sănătate latente sau să cronicizeze afecțiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere multă atenție la sănătate, dar și la persoane din trecut cu care se pot confunta în această perioadă.

Pești

Cei născuți în zodia Pești vor fi impactați de Marte în Capricorn în sectorul relațiilor de prietenie. Aici se va duce o luptă între ce este autentic și ce este din interes, acestea din urmă fiind distruse și neacceptate de nativi. Peștii pot fi stimulați de Marte să intre în noi anturaje care să le înlesnească calea spre afirmare. Pe de altă parte, nativii vor fi foarte determinați în această perioadă să pună bazele sau să-și consolideze niște planuri de viitor care să le aducă satisfacție și succes. Horoscopul de azi pentru zodia Pești poate aduce tensiuni și conflicte în relația de iubire, însă trebuie privite constructiv.

Politica