joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Carlos Fortes nu s-a adaptat nici în Maroc!

Atacantul portughez a bifat deja trei partide la noua sa echipă, dar nu are nicio realizare notabilă. Din contră.

Cel supranumit de clubul oltean „Predator”, că așa își imaginau probabil conducătorii că se va comporta în fața porților adverse, nu dă randamentul scontat nici la Tanger. Adus ca un super-star, Fortes a primit tricoul cu numărul 10 la echipa care l-a împrumutat. Și a fost fixat în centrul liniei de atac, primind misiunea clară de a marca pentru a salva echipa de la retrogradare, Tanger e pe penultimul loc în ierarhie, cu 11 puncte, patru mai puțin decât ocupanta primului loc de deasupra liniei.

Carlos Fortes nu doar că a venit din postura de titular incontestabil, ci a fost folosit integralist în primele trei jocuri. În 270 de minute, vârful portughez nu a reușit să marcheze o dată. În plus a ratat și un penalty, care putea să readucă echipa în jocul cu Safi (oaspeții conduceau în acel moment cu 2-0). În cele trei meciuri cu Fortes în teren, Tanger a obținut un singur punct.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Atacantul nu-și regăsește încă forma, iar din vară se va întoarce în Bănie. CSU nu s-a grăbit să investească într-un vârf de calibru în acest mercato, deși co-președintele Sorin Cârțu anunța că sunt tratative în acest sens.

Politica