joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peste 70 de polițiști vâlceni au luat parte la o razie de amploare în municipiu

71 de polițiști au fost angrenaţi într-o razie de amploare în municipiul Râmnicu Vâlcea. Acţiunea s-a desfășurat marţi, 11 februarie 2020, iar oamenii legii au încercat să le inducă cetăţenilor un sentiment de siguranţă, dar şi de autoritate a poliţiei. Scopul principal al agenților a fost prevenirea şi combaterea faptelor penale şi contravenţionale, precum şi a reducerii numărului accidentelor rutiere.

“Polițiștii au oprit pentru control 108 autovehicule, iar din cauza neregulilor descoperite, polițiștii au fost nevoiți să aplice 40 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 4 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii şi liniștii publice.

De asemenea, au fost legitimate 207 persoane și au fost reținute 4 permise de conducere și un certificatde înmatriculare. Au fost controlate și 5 societăți comerciale, iar pentru neregulile descoperite au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale la Legea nr. 12 din 1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite”, au transmis reprezentnații IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, potrivit polițiștilor vâlceni, au fost desfășurate și activități în barurile și cafenelele de pe raza municipiului, pentru identificarea elevilor care absentează de la cursurile unităților de învățământ, fiind identificați și legitimați 17 elevi, urmând să fie informate conducerile unităților școlare pentru dispunerea de măsuri disciplinare.

Razia a beneficiat și de sprijinul jandarmilor.

Politica