marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severinenii n-au furnizat surpriza

CFR Turnu Severin a debutat cu stângul în Liga Elitelor U19 la Futsal, dar se poate lăuda cu o prima repriză echilibrată

La primul joc din 2020, echipa pregătită de portughezul Hugo Moutinho a fost învinsă, în Sala Polivalentă din Drobeta Tr. Severin, cu scorul de 5-1, de puternica echipă din Odorheiu Secuiesc. În runda inaugurală, harghitenii trecuseră cu 9-0 de Viitorul Băleasa! Jocul cu severinenii a fost mult mai echilibrat. CFR chiar a egalat, în minutul 7, prin Coti Dănoiu, iar, la pauză, scorul era de 2-1 în favoarea oaspeților. Echilibrul s-a rupt în partea secundă, și pe fondul unor greșeli de arbitraj. Etapa viitoare, CFR Turnu Severin joacă, la Arad, cu Șoimii Simand, echipă care are punctaj maxim după primele 2 etape.

„Am întâlnit cea mai bună echipă din campionat. Nu cred că va putea învinge cineva pe Odorhei. Au un lot valoros, cu experiență. O parte dintre juniorii lor joacă și la seniori, la liga 1. Chiar și în aceste condiții, ne-am descurcat onorabil, în special în prima reprinză. Cu puțină șansă, puteam intra la pauză cu un rezultat de egalitate. Sper să fim mai inspirați cu Șimand. Noi am vrea să ne clasăm pe locul secund, dar pentru asta ne trebuie un rezultat pozitiv la Arad”, a declarat antrenorul Hugo Moutiho. Acesta a mizat în meciul cu FK Odoerhei pe: Cătălin Napu, Eduard Lupu – Coti Dănoiu, Sebastian Iacob, Alex Crăiașu, Relu Clement, Eugen Toader, Andrei Nohaiu, Andi Schinteie, Raul Iorgulescu și Denis Câmpeanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Seria Vest, Etapa a 2-a

CFR Turnu Severin – FK Odorheiu Secuiesc 1-5 (1-2)

Viitorul Băleasa – Șoimii Simand 4-6 (2-3)

Autobergamo Deva a stat

Clasament

1. FK Odorhei 2 2 0 0 14-1 6

2. Șoimii Simand 2 2 0 0 18-10 6

3. CFR Tr.Severin 1 0 0 1 1-5 0

4. Deva 1 0 0 1 6-12 0

5. Băleasa 2 0 0 2 4-15 0

Politica