joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Plecată de acasă de 5 luni, părinţii se tem că este traficată

O adolescentă de 16 ani, din judeţul Olt, este căutată de familie şi poliţie. Fata a plecat de acasă pe 15 septembrie, spre şcoală, şi nu s-a mai întors. Tatăl ei i-a anunţat abia acum dispariţia.

Aurelia Carmen Radu, în comuna Fălcoiu, judeţul Ol şi era elevă în clasa X-a, la un liceu din Caracal. Tatăl ei a mers luni la poliţie şi i-a anunţat dispariţia.

„La data de 10 februarie a.c., orele 10.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Osica de Sus au fost sesizaţi de către un bărbat, de 48 ani, din comuna Deveselu, cu privire la faptul că nu mai ştie nimic de fiica sa, RADU AURELIA-CARMEN, de 16 de ani, de la începutul anului şcolar 2019. Minora a locuit în perioada respectivă cu bunicul său, în comuna Fălcoiu, iar în data de 15 septembrie 2019, aceasta a plecat către şcoală şi nu a mai revenit la locuinţa bunicului. Are următoarele semnalmente: vârsta de 16 ani, aproximativ 1.50cm, 55-60 kg greutate, ochi căprui, păr castaniu, lung, nu prezintă semne particulare. Nu se cunoaşte vestimentaţia la data dispariţiei“, au transmis reprezentanţii IPJ Olt, adăugând că oricine poate da informaţii este rugat să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secţie de poliţie.
Tatăl spune că nu s-a grăbit să îi anunţe dispariţia pentru că nu este pentru prima dată când pleacă. El crede că a plecat cu prietenul ei, din Balş. Între timp, omul a aflat că fata lui ar fi fost văzută în Italia şi se teme să nu fi fost traficată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„I-am găsit acolo, ştim că sunt în Italia. Fata insistă că nu vrea să vină, că se omoară, că nu ştiu ce. Am şi eu experienţă, foarte-foarte mare. Aceşti traficanţi de femei ştiţi cum procedează, nu? Ia o femeie, o ia de nevastă., după care – «Vezi tu, nu prea avem de mâncare. Hai să ne băgăm pe omul ăla, să ne dea şi el ceva de mâncare. Şi de aici se ajunge la… Aşa e, sută la sută, că băiatul se trage din zona Balşului şi 99,99% sunt numai cu prostituate, cu femei la stradă», a declarat tatăl fetei, conform adevărul.ro. Bărbatul nu înţelege cum doi minori au putut trece graniţa fără paşapoarte: „Au trecut ca şi cum – mă duc la magazin să iau două pâini. Nu are niciun fel de paşaport, e minoră. Şi ea, şi el“.

Politica