marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Anchetă penală după ce o pacientă a dispărut de la Neuropsihiatrie

Poliţiştii doljeni au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru neglijenţă în serviciu, după ce o pacientă de la Spitalul de Neuropsihiatrie a plecat din unitatea medicală în noaptea de 29 spre 30 ianuarie, nimeni neştiind unde.

Poliţia a fost sesizată de către angajaţii spitalului cu privire la dispariţia femeii. Familia a depus o plângere penală pentru neglijenţă în serviciu.

„La data de 30 ianuarie a.c., politisti din cadrul Sectiei 3 Politie Craiova au fost sesizati de angajati ai unui spital din Craiova cu privire la faptul ca o femeie de 61 de ani, din Melinesti, a parasit locatia respectiva, plecand intr-o directie necunoscuta.
Femeia este cautata in continuare, fapt pentru care solicitam persoanelor care detin informatii utile sa apeleze 112 sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.
De asemenea, in aceasta cauza a fost primita o plangere penala, fiind intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de neglijenta in serviciu, urmand ca in functie de materialul probator administrat sa fie dispuse masuri corespunzatoare”, anunţă IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Femeia se numeşte Olteanu Maria, are 61 de ani şi este din Melinesti.
Are următoarele semnalmente: 1,60 m, greutate aproximativă 60 kg, păr grizonat.
La momentul plecării femeia purta pantaloni de culoare gri, bluză verde şi papuci roz.

Politica