vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tibi Uşeriu, pe locul doi la ultramaratonul arctic din Canada

Elveţianul Fabian Imfeld a câștigat cursa Montane Yukon Arctic Ultra de 300 mile care s-a desfăşurat în condiţii extreme în nordul Canadei.

Condiţiile extrem de dure ale competiţiei din nordul extrem al Canadei au făcut că 21 dintre cei 23 de atleţi care au pornit în cursa de 300 de mile să renunţe pe traseu. În ziua a 7-a de concurs, organizatorii i-au mai monitorizat doar pe elveţianul Fabian Imfeld şi pe românul Tiberiu Uşeriu, scrie adevarul.ro

Elveţianul, care a avut încă din a 2-a zi de concurs un avans constant, de 35-40 de kilometri, faţă de român, a reuşit să treacă linia de sosire pe 6 februarie, în punctul numit Pelly Crossing, după 6 zile, 18 ore şi aproximativ 50 de minute, în jurul orei locale 5.15 AM (15.15 – ora României). Imfeld a parcurs în total 305,1 mile, echivalentul a 490 de kilometri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În momentul terminării cursei de către Imfeld, românul Uşeriu mai avea în jur de 15 mile până la linia de finiş Ultima actualizare privind starea lui Tibi Uşeriu, care a acuzat probleme stomacale încă de la debutul cursei, a fost postată pe pagina de Facebook Tăşuleasa Social pe data de 5 februarie, în jurul orei 22.00.

Politica