sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Două persoane fără adăpost, rănite pe străzile din Târgu Jiu

Un bărbat care prezenta sângerări în zona feței a fost găsit de către polițiștii locali din municipiul Târgu Jiu, pe străzile orașului. Se apre că acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din municipiu.

„În zona stației de transport în comun de pe strada Unirii, a fost găsit un bărbat care prezenta sângerări în zona feței. Până la sosirea ambulanței, polițiștii locali i-au acordat primele îngrijiri medicale, ulterior acesta fiind preluat de către echipajul medical și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu Jiu“, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Târgu Jiu.

Nu a fost singurul astfel de caz în ultima săptămână. Polițiștii locali au găsit o altă persoană căzută în zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Aceasta nu avea un adăpost și a fost solicitată ambulanța pentru a i se acorda îngrijiri medicale: „În data de 04.02.2020, ora 00:20, o altă persoană, cunoscută ca fiind fără adăpost, a fost găsită tot pe strada Unirii, într-o stare ce necesita îngrijiri medicale. Și în acest caz, polițiștii locali au solicitat intervenția unui echipaj medical la fața locului, prin intermediul Serviciului de urgență 112, bărbatul fiind transportat la spital pentru mai multe îngrijiri“, se mai prezintă în comunicatul de presă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: igj.ro

Politica