joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Craiova încă speră la un loc pe podiumul Ligii Florilor

Echipa de handbal feminin, SCM Craiova, are evoluții oscilante, dar încă mai are șanse pentru a prinde un loc în primele trei echipe din Liga Florilor. Formația din Bănie s-a încurcat în ultima etapă. Oltencele au pierdut în fața sportivelor de la HC Zalău, scor 26-24, într-o partidă ce a cotant pentru runda cu numărul 15 din prima ligă.

Bogdan Burcea s-a bazat pe: Dhzukeva, Curmenț – Savu 6, Klikovac 5, Țicu 3, Colac 3, Tătar 3, Nikolic 2, Cace 1, Orsivschi 1, Zamfir, în timp ce Gheorghe Taici a învins Craiova cu: Kelemen, S. Abed Kader – Șerban 11, Severin 3, Nica 3, Tecar 3, Lazea 2, Popescu 1, D. Abed Kader 1, Nichitean, Mihart, Coman.

Etapa cu numărul 15 s-a întins pe mai multe zile. SCM Râmnicu Vâlcea și-au câștigat meciurile cu Slatina, respectiv Buzău, în luna ianuarie, în timp ce duelurile Zalău – Craiova și Baia Mare – U Cluj au avut loc duminică. Astăzi, alte două formații își dau întâlnire. Meciul Gloria Bistrița – Rapid București se joacă de la ora 17:00. Partida dintre HCM Slobozia și Măgura Cisnădie a fost amânată pentru data de 12 martie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rezultatele etapei:

SCM Rm.Vâlcea – CSM Slatina 35-26 (16-17)

Gloria Buzău – CSM București 27-28 (15-14)

HC Zalău – SCM Craiova 26-24 (13-9)

Minaur Baia Mare – U Cluj 44-29 (21-13)

În momentul de față, SCM Craiova se clasează pe locul 8 în Liga Florilor, cu 21 de puncte acumulate și cu 5 mai puțin decât ocupanta locului 3, Minaur Baia Mare. SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București conduc detașat campionatul, cu o diferență de doar un punct între ele. U Cluj, Rapid București și Unirea Slobozia sunt echipele ce stau cel mai rău în acest sezon.

Politica