vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bebeluş găsit într-o cutie de carton, într-o casă părăsită

UPDATE/ Bebeluşul a fost transferat la SJU Craiova, pentru că prezenta degerături în special la picioare.

Mama lui a declarat că după ce l-a născut a decis să îl ascundă în casa în care au locuit bunicii ei şi îl alăpta o dată pe zi. A fost deschis dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

Update/ Mama bebelusului este infirmiera la Spitalul Bals. Ea va fi supusa unei expertize psihiatrice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un bebeluş în vârstă de 3 zile a fost găsit într-o casă părăsită din comuna olteană Morunglav. Copilul se afla într-o cutie de carton, era îmbrăcat şi acoperit cu pătură.
Descoperirea a fost făcută de un bărbat care are grădina în apropierea casei în care se afla micuţul.

Poliţiştii au identificat-o pe mamă şi au dus-o la audieri.

„Astăzi, 31 ianuarie, am fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul că intr-o casă abandonată de pe raza comunei Morunglav, județul Olt, a fost găsit un bebeluș abandonat. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Bals s-au deplasat la fața locului și au constatat că un bebeluș, de 3 zile, a fost abandonat intr-o cutie din carton. Bebelusul era în viață, îmbrăcat si învelit cu o pătură. A fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru investigații. In urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat-o pe mama acestuia, o femeie de 40 de ani, din localitate. Cercetările continuă sub supravegherea prim procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Bals pentru stabilirea situației de fapt”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Politica