miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șoferii, din nou, în atenția oamenilor legii: 129 de persoane legitimate de polițiștii vâlceni

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. Oamenii legii au oprit pentru control 117 autovehicule, iar din cauza neregulilor descoperite, aceștia au fost nevoiți să aplice 19 de sancțiuni contravenționale privind circulația pe drumurile publice și 2 amenzi pentru încălcareaa unor norme de conviețuire socială, a ordinii şi liniștii publice, cu o valoare de peste 6400 lei. Totodată, au fost legitimate 129 de persoane și au fost reținute 4 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii le recomandă tuturor conducătorilor auto să manifeste prudenţă şi să adapteze permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi de trafic. Astfel, când partea carosabila este umedă ori acoperită cu polei, gheaţă, zăpadă bătătorită, mâzgă sau drumul este din piatră cubică, trebuie să circulați cu viteză redusă.

„Vă recomandăm respectarea prevederilor legale şi, în principal, pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic, să nu depăşiți coloana oprită la semafor și evitați oprirea ori staţionarea neregulamentară. Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare. De asemenea, vă rugăm ca traversarea străzii să fie făcută pe la locurile special amenajate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunteți siguri că intenţia dumneavoastră de a traversa a fost observată de către şoferi”, se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.   

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica