joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Simona Halep, în semifinalele Australian Open

Simona Halep a trecut cu forța unui uragan de Anett Kontaveit, în sferturile de finală de la Australian Open, scor 6-1, 6-1, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Melbourne. Românca a reușit o serie de 11 ghemuri consecutive.

Adversara Simonei Halep în semifinalele Australian Open 2020 va fi Garbine Muguruza, din Spania, locul 32 WTA, care a învins-o pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (30 WTA) în două seturi, 7-5, 6-3, într-o oră și 35 de minute, scrie digi24.ro

Jucătoarea spaniolă născută în Venezuela, în vârstă de 26 de ani, este câştigătoare la Roland Garros în 2016 şi la Wimbledon în 2017, dar niciodată nu a ajuns în semifinale la Melbourne. Ea are șapte titluri la simplu și a fost pentru scurt timp și lider WTA, în 2017, după ce a câștigat la Wimbledon.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Simona Halep şi Garbine Muguruza s-au întâlnit de cinci ori până acum, iar spaniola conduce cu 3-2, toate victoriile acesteia fiind pe hard, în timp ce succesele româncei sunt pe zgură.

În cealaltă semifinală se vor duela, joi, australianca Ashleigh Barty, locul I WTA, şi americanca Sofia Kenin, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14.

Politica