sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru a schimbat tactica: a refuzat milioane de euro!

Campion la vânzări sezoanele trecute, Mihai Rotaru a adoptat o altă strategie pentru campionatul în curs.

Vătăjelu, Ivan, Screciu, Băluță, Gustavo și în special Mitriță au adus sume consistente în visteria clubului patronat de Mihai Rotaru. Finanțatorul celor de la CSU a încasat consistent, din toate direcțiile, și așa a reușit să asigure stabilitate financiară grupării oltene.

În actuala stagiune se deduce o schimbare a strategiei patronului CSU. Pe lângă faptul că a cheltuit consistent pentru întărirea echipei, Rotaru a refuzat și două oferte ce-i puteau aduce cumulate peste 6 milioane de euro. Ambele ar fi reprezentat super-afaceri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Constantin Schumacher, fost secund la gruparea olteană, a dezvăluit mutările ce se puteau realiza în mercato din vară: „Alex Cicâldău a avut 4.000.000 de euro oferta din Franța. Patronul nu l-a lăsat. S-a întâmplat imediat după Euro U21.A fost demoralizat de pierderea transferului, apoi a căzut complet, i s-a dus şi forma sportivă. Am vorbit cu el, i-am zis că trebuie să treacă peste acest lucru”.

Despre Pigliacelli a spus: „Şi Pigliacelli a avut ofertă să plece, care a fost refuzată chiar înainte să vină Piţurcă. Şi apoi, Piţi l-a trimis la echipa a doua”. Oferta pentru portarul italian ar fi venit de la AC Torino și s-ar fi învârtit în jurul sumei de 2.5 milioane de euro. Cum Cicâldău a fost cumpărat cu un million, iar Pigliacelli cu vreo 300.000 euro, ambele mutări ar fi adus profit considerabil în buzunarul patronului.

Politica