vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Plouă în autobuzele noi

Reprezentantii Primariei au revenit. Nu era de la AC, ci era un defect din fabrica: „Pentru o corectă informare a opiniei publice referitor la situația autobuzului care prezenta, în această dimineață, scurgeri de apă, vă transmitem constatările semnalate de un reprezentant RAT SRL și un reprezentant al firmei BMC în urma verificărilor:

“La autobuzul respectiv, care se afla în traseu, pe timp ploios, s-a constatat că apa se infiltra în salonul pentru călători. Autobuzul a fost retras la sediul RAT SRL, a fost introdus în atelierul de reparații și, împreună cu reprezentantul BMC, s-a procedat la verificarea tehnică, în vederea depistării cauzei de pătrundere a apei în salonul autobuzului.
S-a constatat că apa se infiltra în salon pe la orificiul furtunurilor instalației de aer condiționat, orificiu executat în plafonul autobuzului, etanșeitatea (izolarea) dintre acesta și furtunuri fiind necorespunzătoare (defectuoasă) din fabrică.
Defecțiunea a fost remediată de reprezentantul firmei BMC.”

…..

Policlinica Buna Vestire Craiova

Update/ Primăria susţine că e de la AC. „Autobuzul care a prezentat, în această dimineață, scurgeri de apă a fost imediat retras de pe traseu și dus la baza RAT pentru verificări. S-a constatat că scurgerea de apă provenea de la aparatul de aer condiționat. S-a procedat imediat la remedierea deficienței constatate apărute în urma exploatării, urmând ca autobuzul să reintre pe traseu”, susţine Marina Andronache, şefa serviciului imagine de la Primăria Craiova.

Autbuzele turceşti cumpărate de Primăria Craiova par să fi ajuns în Bănie cu defecţiuni. Cel puţin într-unul dintre ele plouă, după cum susţin craiovenii care au călătorit cu acest autobuz. Ei au şi surprins imagini video din interior.

Pe lângă criticile aduse municipalităţii, craiovenii nu au ezitat să facă haz de necaz. „Ce înseamnă să fii de la ţară. Ăla e duș la comun cu alte facilități incluse”, „E proiect de la Uniunea Europeană… La vara o să fie săpun în loc compostor”, „Astea noi trebuie udate”, sunt doar câteva dintre glumele craiovenilor.

Video, aici https://www.facebook.com/andra.elena.16503/videos/653520905188018/

Deocamdată, reprezentanţii Primăriei Craiova nu au oferit nici un punct de vedere, deşi le-a fost solicitat. Când o vor face vi-l vom prezenta.

Primăria Craiova a cumpărat de la firma turcă BMC 38 de autobuze noi, cu bani obţinuţi printr-un credit BERD pe 15 ani. 25 dintre acestea au fost deja predate RAT Craiova, o parte dintre ele fiind trimise pe traseu. Preţul unui autobuz – 1.006.110,24 lei.

sursa imagini: facebook/ Esti din Craiova dacă….

Politica