vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii lui Călin Cojocaru trag tare în meciurile amicale

Pandurii Târgu Jiu a încheiat cu o victorie cel de-al treilea meci amical programat în perioada pregătirii de iarnă. Meciul cu ACSO Filiaşi, formație din Liga a treia, s-a încheiat cu scorul de 1-0. Golul ce a adus victoriea echipei Pandurii a fost marcat de Adrian Tănăsoiu, în minutul 43.  Meciul s-a disputat pe terenul sintetic de la Târgu Jiu şi a atras şi aproximativ o sută de spectatori, printre care şi membrii galeriei Regiment Târgu Jiu.

Antrenorul principal al echipei Pandurii Târgu Jiu, Călin Cojocaru, a început partida în următoarea formulă: Achiriloaiei – Cuțitoiu, Catrici, Ciobanu, Vasilescu, Babaua, Șendroiu, Cristian Ștefan, Pirciu, Bodea, Tănăsoiu iar în repriza a doua i-a păstrat pe teren doar pe Cuţitoiu şi Vasilescu întregul meci iar portarul Achiriloaiei a fost schimbat după 60 de minute cu Iovicin. Pe parcursul reprizei a doua au mai jucat: Borisav Zlatarić, Leonard Gheorghe, Pape, Dinu, Trancă, Peia, Cornicioiu, Patrick Popescu, Lică Mândrean şi Stan. Portarul Alexandru Opriţa şi japonezul Kazuki Takahashi acuză unele mici probleme medicale și nu au fost utilizați.

În primul amical din perioada de pregătire, Pandurii au remizat cu Vilturii Fărcăşeştiu, scor 1-1, în timp ce mijlocul săptămânii trecute, formația din Târgu Jiu a mai susţinut un joc de verificare, cu o echipă de Liga a patra Jiul Rovinari, în fața căreia s-a impus cu scorul de 4-1.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Următorul meci amical al echipei Pandurii Târgu Jiu este programat pentru miercuri 29 ianurie, în companie echipei de Liga a treia din Vâlcea, Viitorul Dăeşti. Partida se va disputa cu începere de la ora 13:00, pe terenul III de la Târgu Jiu.

Politica