vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ana Birchall a demisionat din grupul parlamentar al PSD

Ana Birchall a anunţat, luni, că şi-a înaintat demisia din grupul parlamentar al PSD. Ea a precizat însă că acest demers reprezintă doar o formalitate.

Birchall fost exclusă din partid în noiembrie 2019, după ce a votat pentru învestirea Guvernului Orban, scrie gandul.info

Ana Birchall a scris pe Facebook: „Aş vrea să vă spun că astăzi am îndeplinit o formalitate: am înaintat Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor demisia mea din grupul parlamentar PSD. Voi continua să reprezint interesele celor care m-au votat, cu acelaşi profesionalism şi responsabilitate, respectând jurământul depus, în calitate de deputat neafiliat. Cel puţin pentru moment..”

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Aş vrea să vă spun că astăzi am îndeplinit o formalitate: am înaintat Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor demisia mea din grupul parlamentar PSD. Voi continua să reprezint interesele celor care m-au votat, cu acelaşi profesionalism şi responsabilitate, respectând jurământul depus, în calitate de deputat neafiliat. Cel puţin pentru moment..”, a scris Ana Birchall, pe Facebook.

Demisia din grupul parlamentar al PSD este doar o formalitate. Ana Birchall a fost exclusă din partid încă din luna noiembrie a anului 2019, de către fostul lider al PSD Viorica Dăncilă, după ce aceasta a votat pentru învestirea Guvernului Orban.

Politica