joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Râmnicu Vâlcea a dat de pământ cu handbalistele de la Krim Ljubljana

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a dat recital în primul meci din acest an din Liga Campionilor. Vâlcencele au învins Krim Ljubljana, scor 36-16, o diferență zdrobitoare, și au urcat pe locul 4 în grupă.

După acest rezultat, antrenorul campioanelor se gândește la calificare: „Mai sunt multe meciuri de jucat, poate orice gol să conteze în această luptă în trei. Cred eu că lupta se duce între noi, Krim Ljubljana şi Savehof. Sunt mulţumit de prestaţia fetelor astăzi, însă trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, trebuie să rămânem cât mai modeşti, să luptăm la fiecare meci, să muncim la antrenament, să remediem lucrurile care nu au funcţionat”, a spus Florentin Pera, la Telekomsport.

Totuși, antrenorul nu a fost mulțumit în totalitate de jocul elevelor sale. Startul partidei i-a dat emoții lui Pera, dar handbalsitele pe care le pregătește nu s-au lăsat copleșite de moții.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Poate începutul de joc nu a fost cel aşteptat. Bineînţeles, emoţiile şi-au spus cuvântul. Am început timorat meciul, însă după primul timeout, lucrurile au intrat pe făgaşul normal şi cred eu că am pus stăpânire pe joc”, a mai declarat tehnicianul.

Dacă SCM Râmnicu Vâlcea își păstrează această poziție până la finalul partidelor din grupă va ajunge în „sferturile de finală” ale competiție.

„Este o victorie meritată. Mă bucur din suflet că am reuşit să câştigăm acest meci. Cum mă simt? Mă simt extraordinar, pentru că este ceva la care am visat. Am spus şi înainte de a juca în Champions League. Luăm fiecare meci în parte, ne bucurăm de faptul că putem să jucăm la acest nivel şi vom vedea până la sfârşit unde putem ajunge”, a declarat și jucătoarea Mădălina Zamfirescu, la Telekomsport.

CLASAMENT GRUPA II PRINCIPALĂ : 

1. Gyor – 8 puncte 
2. Brest – 8 puncte 
3. Buducnost – 4 puncte 
4. SCM Rm. Vâlcea – 2 puncte
5. Ljubljana – 2 puncte 
6. Savehof – 2 puncte 

Primele 4 echipe avansează în sferturile de finală.

Politica