vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Romeo Todea a fost numit „Salvatorul de onoare al anului 2019”

Plutonierul major Romeo Todea a fost numit „Salvatorul de onoare al anului 2019”. Premiul a fost acordat în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, în cadrul ședinței de bilanț.

„A fost destul de greu să desemnăm 《Salvatorul de Onoare al anului 2019》, pentru că toți colegii noștri își desfășoară activitatea cu profesionalism și dăruire. L-am ales pe plutonier major Todea Romeo. El își desfășoară activitatea ca paramedic SMURD încă din anul 2004 atunci când au fost operaționalizare primele echipaje SMURD în județul Gorj. A participat la mii de intervenții și nu a lăsat niciodată în planul secund pregătirea profesională. Mii de oameni au primit ajutorul lui și nu puțini sunt cei cărora le-a salvat viața de-a lungul carierei. Într-un cadru festiv, colegul nostru plutonier major Todea Romeo a primit titlul de 《Salvatorul de onoare al anului 2019》”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Evaluarea activităţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj şi a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, pe anul 2019, a avut loc la sala „Auditorium Maximum” din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, plutonier adjutant șef Negrea Aurelian a fost desemnat Pompierul de Onoare al anului 2019 în județul Gorj: „A îmbrăcat pentru prima dată uniforma militară pe data de 29 august 1988, atunci când a fost încorporat ca militar în termen în cadrul Grupului de Pompieri Dolj. A fost momentul în care a realizat că menirea lui este aceea de a salva vieți și bunuri. De atunci și până astăzi a participat la câteva mii de intervenții. Cu siguranță despre experiențele trăite de el în cele peste 3 decenii de activitate s-ar putea scrie cărți. Foarte mulți sunt oamenii din județul Gorj care îl cunosc, fie că de-a lungul anilor au primit ajutorul lui, fie că au auzit despre intervențiile dificile la care a participat și pe care le-a dus la bun sfârșit”, se arată într-un comunicat al ISU Gorj.

Politica