vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 27 ianuarie 2020. Începutul de săptămână aduce câștiguri materiale pentru unele zodii

Berbec

Dialogurile și situațiile în care ești implicat astăzi au o notă de mister, greu de pătruns. Este posibil să te simți incomod, indiferent unde te afli sau ce faci. Sunt momente pasagere, cu o energie astrală aparte, care te predispune la fluctuații sufletești și emoționale. Evită îngrijorările și ai încredere că vei depăși totul cu bine. După-amiază te vei simți mai bine. Plimbă-te în aer liber și odihnește-te suficient.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tentația de a te încrede mai mult în prieteni, decât în membrii familiei sau în persoană iubită este mare și nerecomandabilă astăzi. Vorbele unora te pot necăji profund, însă reține numai ce îți este de folos. Se vehiculează multe informații banale în preajmă ta, iar tu ar trebui să faci o selecție drastică, fără a stă prea mult pe gânduri. Acum poți avea încredere numai în persoanele deja verificate în ultima vreme.

Gemeni

Privește atent ce se petrece în segmentul profesional și mai ales depune eforturi să înțelegi cum te privesc ceilalți. Într-un moment de neatenție sau de sinceritate, cineva din anturajul socio-profesional îți va spune foarte clar cum ești perceput de către ceilalți. Ia aminte la cele aflate astăzi și gândește-te cum ți-ai putea îmbunătăți acele aspecte neplăcute. Seară îți vei găsi liniștea alturi de membrii familei.

Rac

Rezervă-ți această zi numai pentru activități ușoare și pentru relaxare. Lecturează cărți bune, vizionează filme de top sau discută cu cineva drag, pe teme banale. Procesele mentale sunt încetinite, astfel că este posibil să-ți fie greu să rezolvi chestiuni importante sau să participi la activități de anvergură. O veste din străinătate te poate pune pe gânduri. Nu da crezare oricărei informații, înainte să o verifici.

Leu

Privește dincolo de aparențele cotidiene și evită să-ți faci prea multe griji legate de neajunsurile materiale. Subiectivismul și emotivitatea sunt accentuate, astfel că există riscul să-ți subapreciezi situația personală în care te afli. Dacă ești sincer cu ține vei constată că ai exact cât îți trebuie, atât din punct de vedere financiar, cât și relațional. Partenerul de viață sau o rudă apropiată îți pot cere bani cu împrumut.

Facioară

Ești tentat să privești prea mult la ceea ce fac și spun ceilalți. Pe de o parte, este bine pentru că poți găsi lucruri interesante de învățat. Însă, pe de altă parte, există riscul să depui cam prea multe eforturi de a atrage privirile asupra ta. A ieși acum în evidentă este păgubos, deoarece ești instabil emoțional și ai șanse mari să gafezi. Bucură-te de prezența celorlalți și implicat-te în activități comune cu aceștia.

Balanță

O zi cu multe activități de rutină, atât la serviciu cât și acasă. Îți sunt favorizate demersurile secrete și planificarea programului personal și profesional pentru următoarele zile. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că ai fi tentat să apelezi la un consult medical de specialitate. Evită analizele și consultațiile medicale, pe cât posibil, deoarece sunt momente pasagere și te poți obloji cu niscai ceaiuri, o alimentație usoară și mult somn.

Scorpion

Cei dragi îți intră în voie ceva mai greu astăzi. Modul în care-ți manifești afecțiunea față de aceste persoane nu este pe placul lor, de aceea fii prudent. Ești tentat să asculți mai mult de prieteni și să te implici în activități comune cu aceștia. Cu puțin efort vei putea găsi o soluție de mijloc, în așa fel încât să te ocupi serios de toată lumea. Sunt momente pasagere, cu tensiuni dificil de gestionat, dar nu imposibil.

Săgetător

Dorul de atmosferă casnică din copilărie este accentuat, astfel că ai putea să-ți planifici vizite în locurile natale, discuții cu neamurile dragi sau să răsfoiesti un album cu fotografii. Amintește-ți numai situațiile fericite, iar pe cele neplăcute, deocamdată pune-le într-un ungher al sufletului tău. Din fiecare moment al vieții ai șanse minunate pentru a învață câte ceva, indiferent ce stări de spirit sunt implicate.

Capricorn

Ziua anunța multe călătorii pe distante scurte, dar și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Totuși, nu plecă urechea la tot ce auzi, întrucât sunt multe distorsiuni în mentalul fiecărui individ. Contextul astral predispune la activități ușoare, discuții banale și forfotă. Divergența opiniilor este accentuată, mai ales în sferă profesională, deci fii prudent și nu te hazarda în polemici inutile.

Vărsător

Te poți bucură de cheltuieli făcute în magazinele preferate, pe lucruri dragi sufletului tău. Insă, este bine să-ți alcătuiești o lista de priorități și abia apoi să începi cumpărăturile. Invită un prieten drag să te însoțească și astfel poți primi și sfaturi bune vizavi de ceea ce dorești să achiziționezi. După-amiază este favorabilă tratamentelor corporale, plimbărilor în aer liber și odihnei. Evită să-ți divulgi secretele personale!

Pești

Stările tale sunt amestecate, astfel că poți întâmpina amanări sau întârzieri în activitățile tale personale. Indecizia sau, alteori, grabă te poate duce spre demersuri total nepotrivite ție. Stabilește-ți prioritățile zilei și apoi apucă-te de lucru. La nevoie cere sprijinul persoanelor apropiate și de încredere. Chiar sunt șanse să fii ajutat mult și bine. Totul este să accepți și să te bucuri de tot ce este în jurul tău.

Politica