miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Şoferi indisciplinaţi, sancţionaţi

O tânără de 18 ani, din Slatina, fără permis de conducere a fost prinsă de poliţişti la volanul unui autoturism pe strada Nicolae Bălcescu, din oraş.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul i-a fost încredinţat de către un bărbat de 32 ani, din municipiul Slatina, deşi acesta cunoştea faptul că tânăra nu posedă permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea de către o persoană a unui autoturism către o persoană care nu deţine permis de conducere”, conform IPJ Olt.

Pe de altă parte, doi bărbaţi au fost depistaţi de poliţişti conducând autoturisme neînmatriculate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pe strada Antonius Caracalla, din municipiul Caracal, a fost depistat un bărbat, de 39 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism cu numărul de înmatriculare provizoriu, având autorizaţia de circulaţie expirată din data de 18.01.2020.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. Pe strada Primăverii, din municipiul Slatina, a fost depistat un tânăr de 18 ani, din comuna Ştefan cel Mare, în timp ce conducea un autoturism cu numărul de înmatriculare provizoriu, având autorizaţia de circulaţie expirată din data de 18.01.2020. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, arată poliţiştii olteni.

Politica