Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Trei braconieri, prinși în flagrant pe raza comunei Orlești

Publicat

pe

Trei bărbați în vârstă de 24, 49 și 62 de ani, de cetățenie malteză, au fost depistați în flagrant de polițiștii Biroului Arme Explosivi și Substanțe Periculoase, în timp ce transportau 5 exemplare de vânat. Indivizii au fost prinși pe raza comunei Orlești și se pare că 4 dintre animale făceau parte din specia exemplarelor pentru care vânarea este interzisă.

„Se deplasau cu un autoturism de teren, iar în autoturism au fost descoperite 5 exemplare de vânat diferite specii, dintre care 4 făcând parte din specia exemplarelor de vânat pentru care vânarea este interzisă. De asemenea, au fost descoperite și trei arme de vânătoare pe care le dețineau în baza unui contract de închiriere încheiat cu un armurier de pe raza județului Vâlcea”, transmite IPJ Vâlcea.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că în perioada 16-21 ianuarie, cei trei cetățeni maltezi ar fi recoltat 19 exemplare de vânat din diferite specii, respectiv rațe pestrițe și cufundari pentru care nu dețineau autorizație de vânătoare.

Oamenii legii au indisponibilizat autoturismul de teren, remorca aferentă, o barcă pneumatică, iar armele și cele 5 exemplare de vânat au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Cei trei indivizi s-au ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.