vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severinenii și-au reluat pregătirile

După o lună de vacanță, CFR’43 Turnu Severin și-a reluat antrenamentele, în Sala Polivalentă, în vederea unei prestații cât mai bune în Liga Elitelor U19. Sub coordonarea antrenorului portughez Hugo Moutinho, echipa severineană se pregătește de meciurile din Seria Vest, unde va întâlni FK Odorheiu Secuiesc, Autobergamo Deva, Șoimii Simand și Viitorul Băleasa! Pe 8 februarie, în Sala Polivalentă, la debutul în Liga Elitelor, severinenii vor primii vizita experimentatei FK Odorheiu Secuiesc.

2 juniori convocați la lot

Începutul de an a adus și o veste importantă pentru clubul severinean: jucătorii Eugen Toader și Relu Clement au fost convocați la acțiunea lotului național de juniori U18 al Romaniei, care va avea loc în perioada 3-7 februarie, la Odorheiu Secuiesc. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Sunt mândru că, într-o perioada așa scurtă, am reușit să trimitem 2 jucători la lotul national. Sper să convingă la Odorhei și să debuteze ulterior în meciurile oficiale, pentru România. Sunt convins că, pe viitor, vom avea și alți jucători la lot. Avem copii talentati, chiar și la categoriile mai mici de vârsta, dar și la U20”, a declarat antrenorul Hugo Moutinho. Echipa sa, CFR’43 Turnu Severin, nu va putea conta în Liga Elitelor U19 pe Mathias Hondorocu, transferat la clubul de fotbal Viitorul Constanșa, pentru care va evolua, momentan, în Liga Elitelor U16.

Politica