joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Investiţii de 4 milioane lei la Şantierul Naval Orşova

Investiţii de 4 milioane lei şi venituri de aproape 67 milioane lei sunt propuse pentru acest an la Şantierul Naval Orşova. Asta reiese din bugetul de venituri şi cheltuieli pentru anul 2020 aprobat în Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor.

“Se aprobă cu unanimitate de voturi programul de investiţii pentru anul 2020, în valoare totală de 837.000 euro, respectiv 4 milioane lei, conform propunerii Consiliului de Administraţie”, arată raportul transmis Bursei de Valori Bucureşti.

De asemenea, conform news.ro,compania şi-a bugetat un profit net de 3,18 milioane lei, iar cheltuielile totale au fost stabilite la 63,16 milioane lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Şantierul Naval Orşova este o societate listată la BVB cu simbolul SNO şi are o capitalizare de 44,5 milioane lei.

Cel mai mare acţionar al său este SIF Transilvania, cu 49,99% din acţiuni, iar SIF Oltenia deţine 28,01% din acţiuni, în timp ce SIF Muntenia are 13,17%.

În decembrie anul trecut, Consiliul de Administraţie al Şantierului Naval Orşova a validat trei contracte externe pentru construcţia de nave fluviale, valoarea totală a celor trei contracte fiind de 7,385 milioane euro. Este vorba despre trei nave, pentru Olanda.

”Obiectul contractelor: 1 contract comercial pentru construcţia şi livrarea unei nave tanc de 110 m, 1 contract pentru construcţia şi livrarea a unei nave tanc de 135 m şi un contract pentru construcţia unei nave tip pasager de 135 m”, a informat Şantierul Naval Orşova.

Politica