Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Centrele CEZ nu vor avea program de lucru cu publicul în data de 24 ianuarie

Publicat

pe

Centrele de Relații cu Utilizatorii Distribuție Oltenia își întrerup activitatea în ziua de 24 ianuarie 2020.

Începând cu data de 27 ianuarie 2020, programul de functionare va fi reluat corespunzător programului normal din zilele lucrătoare, respectiv 08:30 – 16:30, în cazul Centrelor de Relatii cu Utilizatorii din municipiile – resedinta de judet: Alexandria, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Targu Jiu.

Centrele de Relații cu Utilizatorii Distributie Oltenia din localitățile Roșiorii de Vede, Calimănesti, Bailești, Corabia, Bechet, Baia de Arama, Caracal si Videle, își vor relua activitatea dupa zilele libere nationale.

În data de 24 ianuarie 2020, nu au fost planificate lucrări care necesită întreruperea alimentarii cu energie electrica. Totodata, echipele operative Distributie Oltenia, destinate interventiilor in retelele electrice, sunt mobilizate pentru a asigura continuitatea in alimentarea cu energie electrica.

Pentru a semnala deficientele în alimentarea cu energie electrica, clienții din județele Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea pot apela NON STOP unul din cele 4 numere de telefon puse la dispozitie de catre operatorul de distributie:

• 0800 500 000 – număr de telefon gratuit în orice rețea;

• 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în reteaua nationala. Informatiile despre deficientele din instalatiile electrice se pot transmite rapid si usor, cu ajutorul codului locului de consum, fara ca apelantul sa astepte sa intre in legatura cu un operator uman, dupa aproximativ 20 de secunde de la initierea apelului.

Continue Reading