joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Eliminați din Cupă, baschetbaliștii craioveni au ratat și Top 6

Baschetbaliștii de la SCM U Craiova au pierdut și manșa retur a sferturilor Cupei României, în fața celor de la CSM CSU Oradea. Meciul s-a disputat în Sala Polivalentă din Bănie, iar oaspeții s-au impus cu scorul de 77-65, după ce câștigaseră și în tur, 83-72. În Final 4 Cupei României s-au calificat: Oradea, Cluj, Timișoara și Dinamo.

Tot CSM CSU Oradea a fost echipa ce i-a încurcat pe olteni și în drumul spre Top 6. Chiar dacă au început sezonul cu mare încredere, craioveii nu au reușită să impresioneze și vor evolua în a doua parte a Ligii Naționale de Baschet Masculin în grupa galbenă. În ultima rundă a campionatului regulat, Craiova avea nevoie de o victorie sau ca rivalii de la Dinamo să se încurce. Elevii lui Todorov au pierdut cu 75-68, iar dinamoviștii au reușit revenirea de la -24 și s-au impus în Trivale, scor 85-80.

Formația olteană a terminat pe locul 7 în Grupa Valorică A. Alb-albaștrii vor juca în faza următoare în Grupa Galbenă, adică locurile 7-12. BCMU Pitești se va alătura Craiovei în Grupa Galbenă, acolo unde vor mai juca și cele mai bune formații din Grupa Valorică B: CSO Voluntari, CSM Mediaș, CSM Galați și CSM Focșani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Competiția se  va desfășura în sistem fiecare cu fiecare în dublă manșă. Fiecare competitoare pornește cu 0-0 la general și nu se va ține cont de rezultatele din prima fază. În prima rundă, SCM U Craiova se va duela cu cei de la CSM Focșani.

Programul jocurilor din prima etapă a Grupei Galbene:

CSM Focșani – SCM U Craiova

CSM Galați – BCMU Pitești

CSO Voluntari – CSM Mediaș

Politica