sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O nouă parcare în Drobeta Turnu Severin

Se lucrează la o nouă parcare din lotul celor zece parcări și parcuri adiacente care se construiesc în Drobeta Turnu Severin cu sprijinul Consiliului Judeţean Mehedinţi.

„Aceasta este cea de-a şaptea parcare amenajată de Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin în mare parte cu bani de la Consiliul Judeţean Mehedinţi”, a menţionat Aladin Georgescu, şeful administraţiei judeţene, în urma unei vizite de lucru făcute la faţa locului.

„Am început anul în forţă. De pe 3 ianuarie s-a început amenajarea acestei zone, în zona fostului restaurant Carpaţi. Este pe proiectul pe care îl avem împreună cu Consiliul Judeţean cu amenajarea parcărilor. Avem foarte multe lucruri de făcut. Le facem pe cele care se pot face la vremea de acum: amenajări de alei, borduri, trotuare. Doar amenajare, urmând ca asfaltarea să o facem atunci când ne va permite vremea. Mai avem, pe un proiect cu Consiliul Judeţean, încă patru parcări, deci aceasta este a 7-a pe care o facem. Avem ca şi termen luna iunie maxim să ieşim de pe acest proiect”, a spus Marius Screciu, primarul din Drobeta Turnu Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica